Miele G 5022 I BRWS volledig integreerbare vaatwasser
 • uitverkocht

  Miele G 5022 I BRWS volledig integreerbare vaatwasser

  749.-
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Miele G 5022 I BRWS volledig integreerbare vaatwasser

  Miele G 5022 i BRWS. Integreerbare vaatwasser voorzien van bedieningspaneel in de kleur Briljantwit
  In bewezen Miele kwaliteit met oa. de beste resultaten in minder dan een uur dankzij de QuickPowerWash.

  Een deurconcept, dat van alle markten thuis is
  Geniet van het bijzonder licht openen en sluiten van de Miele-deur. Bovendien blijft de deur in elke gewenste stand staan.

  De zuinigste Miele-vaatwasser ooit
  Miele-vaatwassers reinigen uitsluitend met vers water, en dat in het programma Automatic al vanaf 6 liter waterverbruik, dat is duidelijk minder dan wanneer je het vaatwerk met de hand zou afwassen. Daarmee heeft Miele het waterverbruik in de laatste 30 jaar met 85% naar beneden gebracht. Ook het stroomverbruik is verlaagd tot nieuwe optimale waarden.

  Gedekt bij waterschade
  Hier kun je op vertrouwen: ter bescherming tegen waterschade1 zijn alle Miele-vaatwassers voorzien van het Waterproof-systeem. Als dit toch een keer defect is en er materiële schade ontstaat, ben je voor gevolgschade gedekt. Wij nemen, binnen het kader van de garantievoorwaarden van het waterbeveiligingssysteem, de kosten op ons van de schade die hierdoor ontstaat. Voorwaarde is dat het systeem correct is geïnstalleerd.

  Intelligente rekuitvoering voor alle serviessoorten
  Je kunt allerlei servies- en bestekonderdelen altijd goed kwijt. De mogelijkheden zijn ongekend. Met de elegante, opvallende greep kun je de korf er vanuit iedere positie eenvoudig en veilig uittrekken. De kopjes staan stevig door de nopjes in het FlexCare kopjesrek. Je kunt schaaltjes optimaal plaatsen door het in twee delen opklapbare rek. En mooie wijnglazen worden voorzichtig behandeld in de zachte siliconen FlexCare glashouders.

  Beste reiniging binnen een uur
  Met het nieuwe reinigingsprogramma QuickPowerWash en de daarop exact afgestemde UltraTabs All in 1 worden er maximale reinigings- en droogresultaten voor normaal vervuild serviesgoed bereikt binnen 58 minuten, evenals met de PowerDisk. De speciaal ontwikkelde tabs hebben een gereduceerde oplostijd van slechts 2–3 minuten. Daardoor is de reinigingscapaciteit meteen aan het begin van het programma al beschikbaar.

  Beste resultaten voor glazen en kunststof vaatwerk
  Door een verlengde droogfase en de verhoging van de temperatuur voor het glansspoelmiddel wordt alles perfect gedroogd, zelfs glazen en kunststof onderdelen.
  lees meer

  Specificaties

  MerkMiele
  FabriekstypeG 5022 I BRWS
  Aantal couverts13
  EnergieklasseE
  Energieverbruik per 100 cycli (kWu)93
  AutoDos met PowerDisk
  Besteklade 3D-MultiFlex
  bekijk alle specificaties
  StartuitstelGarantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.