Vaatwassers
Miele G 4980 SCVi Jubilee 3D besteklade volledig integreerbare vaatwasser

  MieleG 4980 SCVi Jubilee 3D besteklade volledig integreerbare vaatwasser

  989.-
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Miele G 4980 SCVi Jubilee 3D besteklade volledig integreerbare vaatwasser

  De Miele G 4980 SCVi Jubilee volledig integreerbare vaatwasser met energieklasse A++ en een verbruik van 266 kWh en 2776 liter water per jaar. Geschikt voor 14 couverts. Deze vaatwasser is voorzien van  programma's. ECO - zeer zuinig, Automatic - voor niet gevoelig vaatwerk, Intensief 75ºC - maximale reiniging, Normaal 55 °C, Kort en Speciaal- zacht en behoedzaam. Ook heb je de mogelijkheid om met een halve belading af te wassen. Handig als je een klein afwasje hebt en toch die spullen nodig hebt. Verder voorzien van Thermospaar, hiermee kun je tot 40% energie besparen. Ook is deze vaatwasser voorzien van een verswaterautomaat. Daarnaast is de G 4980 SCVi Jubilee uitgerust met een uitgestelde start en warmwateraansluiting.

  Energiezuinig
  Maximale energie-efficiëntie en uitstekende resultaten. Miele streeft altijd naar een optimaal resultaat. De G 4980 SCVi Jubilee zorgt voor schitterend schoon serviesgoed en is met een waterverbruik van 9,9 liter en een energieverbruik van 0,59 kWh in het Eco programma ook nog eens energiezuinig.

  3D-besteklade
  De unieke 3D-besteklade van Miele kan niet alleen in de breedte en diepte worden aangepast, maar ook in de hoogte, waardoor hij perfect op elke belading kan worden aangepast. Ook voor groot bestek, zoals soeplepels en gardes, is altijd plaats. Bovendien wordt het bestek behoedzaam gereinigd.

  Thermospaar
  Dankzij ThermoSpaar® kun je elke Miele-vaatwasser aansluiten op een warmwateraansluiting tot 60 °C. Daarmee kan het energieverbruik met wel 40% worden verminderd en de programmaduur met maximaal 9%. Het energieverbruik is daardoor in het programma Speciaal maximaal 0,4 kWh.

  Verswaterautomaat
  Miele-vaatwassers reinigen uitsluitend met vers water, en dat in het programma Automatic al vanaf 6,5 liter waterverbruik, beduidend minder dan een gevulde afwasteil. Hiermee heeft Miele het waterverbruik in de afgelopen 30 jaar met 85% verlaagd. Ook het energieverbruik is ongekend laag: In het programma ECO behalen Miele-vaatwassers een verbruikswaarde van slechts 0,83 kWh.

  Afmetingen en gewicht
  - Afmetingen (hxbxd): 80.5x59.8x57 cm
  - Inbouw afmetingen (hxbxd): 80.5-87x60x57 cm
  - Gewicht: 44 kg

  Let op: De vaatwasser wordt exclusief het afgebeelde voorfront geleverd.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseStartuitstelGarantie