overzicht
Miele F12020 S-2 vrieskast
 • Uitverkocht

  MieleF12020 S-2 vrieskast

  414.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Tafelmodel vriezers

  Miele F12020 S-2 vrieskast

  Miele F12020 S vrieskast, is geen overbodige luxe. Als jij op zoek bent naar een goed tafelmodel vrieskast, dan is de Miele F12020S voor jou het ideale model. In dit handige ruime apparaat kun je veel producten kwijt. Je kunt er uiteenlopende verse levensmiddelen goed ingevroren in bewaren om ze later te kunnen gebruiken wanneer je bijvoorbeeld onverwacht bezoek krijgt of lekker wilt barbecueën zonder eerst boodschappen te hoeven doen.

  Met de vrijstaande Miele F12020S kies je voor een apparaat met energie-efficiëntieklasse A++ en dat scheelt behoorlijk op je energierekening. Dat dit model ook nog eens zeer praktisch en efficiënt is, blijkt onder andere uit de SuperFrost techniek die je in staat stelt om extra snel en veilig je levensmiddelen in te vriezen. Het VarioRoom ruimteconcept maakt het mogelijk om het diepvriesgedeelte op flexibele wijze te vergroten en zodoende aan te passen aan extra veel inhoud. De vier laden en de glazen legplateaus van de Miele F12020S vrieskast zijn eenvoudig uitneembaar waardoor je vlot over nog meer handige ruimte kunt beschikken.

  Zo kun je onder meer taarten, bakken ijs, grote zakken friet en verschillende snacks gemakkelijk en goed ingevroren bewaren. De in draairichting verwisselbare deur van de vriezer maakt dat dit model ook gemakkelijk kan worden toegepast in een kleinere keuken of in een ander vertrek met beperkte ruimte. De nettocapaciteit is met 103 liter beslist aantrekkelijk te noemen en het geluidsniveau van 41 dB zorgt voor voldoende comfort. Met de compacte Miele F12020S heb je gekozen voor een vriezer van een topleverancier.

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is mogelijk dit zelf te doen of onze bezorger zet hem tegen een geringe vergoeding voor je om. Je kunt dit aangeven onder het kopje service.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseGarantie

  toegevoegd aan winkelmand