Miele Complete C3 Parquet EcoLine stofzuiger, Blauw

  MieleComplete C3 Parquet EcoLine stofzuiger

  265.-
  nog 7 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Miele Complete C3 Parquet EcoLine stofzuiger

  Miele Complete C3 Parquet EcoLine stofzuiger met een actieradius van 11 meter en een stofopvang inhoud van 4.5 liter. De Complete C3 Parquet EcoLine is een Limited Edition stofzuiger. Deze stofzuiger is ideaal voor mensen met een parket vloer. Deze stofzuiger is namelijk uitgerust met een flexibele Parquet Twister; het behoedzaam reinigen van parket en harde vloeren. Bij alle Miele-sledestofzuigers kunt je het snoer comfortabel oprollen met een druk op de knop, zodat je niet hoeft te bukken. Moet het snoer maar voor een deel worden opgerold, dan hou je de toets ingedrukt tot de gewenste lengte in bereikt.

  De unieke DynamicDrive-draaiwielen zijn rondom zwenkbaar, hebben stalen assen en zijn voorzien van stootdempers. De rubberbanden lopen soepel, zijn slijtvast en gaan lang mee. De voordelen: een extreem wendbare stofzuiger die bijzonder stil rijdt en kwetsbare vloeren behoedzaam reinigt. De Comfort telescopische zuigbuis kan gemakkelijk tot de gewenste hoogte worden uitgetrokken en vastgezet. De grotere diameter vergroot het volume van de luchtstroom en ondersteunt zo de uitstekende reinigingsresultaten. De zuigbuis is voorzien van doordachte details, zoals de rubberen ring aan de bovenzijde. Als je de zuigbuis tegen de muur laat leunen, zal deze niet wegglijden. De snoer, zuigbuis en -slang zorgen samen voor een bijzonder grote actieradius. Zo kun je ook gemakkelijk grotere oppervlakken stofzuigen zonder dat je van stopcontact hoeft te wisselen.

  Parket zuigmond
  Voor het behoedzaam reinigen van parket en harde vloeren. Uiterst wendbaar dankzij het unieke draai- en kantelgewricht, glijdt soepel en zacht over de vloer dankzij natuurhaar. Bereikt zelfs moeilijk bereikbare plaatsen en hoekjes. 

  Draaiknop met 6 standen
  Mechanische zuigkrachtregeling door middel van een draaiknop met 6 standen. Grafische symbolen voor de verschillende toepassingen maken het je gemakkelijk het optimale vermogen te kiezen.

  Luxe zuigmond SBD290-3
  Behoedzame en effectieve reiniging van zowel harde vloeren als vloerbedekking. Omschakelbare vloerborstel voor vloerbedekking en harde vloeren en glijdt licht over de vloer dankzij metalen geleidingszool. Reinigt grondig dankzij de zuigmond tot aan de rand. De grote, zachte loopwielen voorkomen krassen op harde vloeren en de brede draadopnemers aan de onderzijde verwijderen ook haren.

  Bijgeleverde borstels
  - Omschakelbaar zuigmondstuk
  - Parketzuigmond
  - Kierenzuiger
  - Reliëfborstel
  - Meubelzuigmond
  lees meer

  Specificaties

  Garantie