Miele Complete C3 Cat&Dog stofzuiger, Zwart, Rood

  MieleComplete C3 Cat&Dog stofzuiger

  269.-

  Miele Complete C3 Cat&Dog stofzuiger

  Miele Complete C3 Cat & Dog stofzuiger met een actieradius van 12 meter en een stofopvang inhoud van 4,5 liter. Deze stofzuiger is ideaal voor huisdierbezitters dankzij turboborstel en geurfilter. De turboborstel verwijdert snel haren, draadjes en pluizen dankzij de actieve borstelrol en het Actief-air-clean-filter neutraliseert de geurtjes. De Complete C3 Cat & Dog maakt je dagelijks leven makkelijker. De stofzuiger beschikt namelijk over drie hoogwaardige, geïntegreerde toebehoren en een omschakelbare zuigmond die geschikt is voor alle soorten vloeren en vloerbedekking.

  Verder is hij onder andere voorzien van een elektronische zuigkrachtregeling met de voet bedienbaar, een vervangbare filter en een stofzakvol indicatie. Bovendien beschikt de stofzuiger over een actieradius van maar liefst 12 meter met een snoerlengte van 8,5 meter en een handig parkeersysteem. Verder is de 2 delige RVS telescopische-zuigbuis op de gewenste werkhoogte (55-98 cm)in te stellen, waardoor je comfortabel kunt stofzuigen op de juiste werkhoogte. Tevens beschikt de stofzuiger over 3 handige accessoires (kierenzuiger, reliëfborstel) en een 3 zijdige parkeerstand. Uiteraard is deze extra stille stofzuiger voorzien van een stootrand en is dus voorzichtig met meubelen en muren. Bij alle Miele-stofzuigers is een dunne metaaldraad geïntegreerd in de handgreep die fungeert als kleine bliksemafleider. Zo wordt een statische ontlading tussen het apparaat en de gebruiker voorkomen.

  Zuigkrachtregeling in 6 standen
  Elektronische zuigkrachtregeling door drukknoppen in 6 standen ook met de voet bedienbaar. Grafische symbolen voor de verschillende toepassingen maken het je gemakkelijk het optimale vermogen te kiezen.

  Air Clean hygiënefiltering
  Het Actief air-clean-filter-systeem bestaat uit wel 12 lagen en biedt optimale hygiëne. Meer dan 99,9% van de stofdeeltjes wordt gefilterd. En bezit je huisdieren? Dan is het actief-air-clean-filter van Miele voor jou de oplossing. Het actief-air-clean-filter neutraliseert namelijk effectief alle onaangename geurtjes, zodat deze niet verder verspreiden. En komt alleen schone lucht weer terug in de ruimte. Zo wordt overal waar de stofzuiger is geweest een frisse geur achter gelaten.

  Bijgeleverde borstels
  - Omschakelbaar zuigmondstuk
  - Turboborstel
  - Kierenzuiger
  - Reliëfborstel
  - Meubelzuigmond
  lees meer

  Specificaties

  MerkMiele
  FabriekstypeComplete C3 Cat&Dog
  Energieverbruik per jaar (kWh)34,3
  Totaal vermogen (watt)890
  Zuigkracht (watt)890
  Actieradius (m)12
  Snoerlengte (m)8,5
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (4)

  algemene beoordeling
  (4 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.