overzicht
Miele Compact C1 Youngstyle Powerline stofzuiger, Zwart
 • Uitverkocht

  MieleCompact C1 Youngstyle Powerline stofzuiger

  189.-
  2 reviews
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Stofzuigers

  Miele Compact C1 Youngstyle Powerline stofzuiger

  Miele Compact C1 Youngstyle stofzuiger met 890 Watt vermogen, een actieradius van 9 meter en een stofopvang inhoud van 3.5 liter. Deze stofzuiger is dankzij de Power Efficiency-motor uitzonderlijk krachtig. Zowel harde vloeren als tapijt worden perfect gereinigd dankzij de optimale samenwerking tussen de zuigmond, zuigbuis en motor. De Compact C1 Young Style heeft onder andere een elektronische zuigkrachtregeling met geleidelijke vermogensopbouw, een vervangbare filter en een stofzakvol indicatie. Bovendien is de EasyLock-zuigbuis op de gewenste werkhoogte (46-79 cm)in te stellen, waardoor je comfortabel kunt stofzuigen op de juiste werkhoogte.

  Tevens beschikt de stofzuiger over een Air Clean hygiënefiltering systeem, handige accessoires (kierenzuiger, reliëfborstel en meubelzuigmond) in de stofzuiger en een parkeerstand. Uiteraard is deze  stofzuiger voorzien van een stootrand en is dus voorzichtig met meubelen en muren. Bij alle Miele-stofzuigers is een dunne metaaldraad geïntegreerd in de handgreep die fungeert als kleine bliksemafleider. Zo wordt een statische ontlading tussen het apparaat en de gebruiker voorkomen.

  Draaiknop met 6 standen
  Elektronische zuigkrachtregeling door middel van een draaiknop met 6 standen. Grafische symbolen voor de verschillende toepassingen maken het je gemakkelijk het optimale vermogen te kiezen.

  Air Clean hygiënefiltering
  Het air-clean-filter-systeem bestaat uit wel 12 lagen en biedt optimale hygiëne. Meer dan 99,9% van de stofdeeltjes wordt gefilterd. Daardoor komt alleen schone lucht weer terug in de ruimte. Het Air Clean hygiënefiltering systeem zorgt ervoor dat vieze, nare luchtjes worden omgezet is een frisse geur, zo wordt overal waar de stofzuiger is geweest een frisse geur achter gelaten.

  Bijgeleverde borstels
  - Omschakelbaar zuigmondstuk
  - Kierenzuiger
  - Reliëfborstel
  - Meubelzuigmond
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  dit kun je misschien goed gebruiken

  Reviews

  algemene beoordeling
  4(2 reviews)
  Meest recent

  Mijn moeder is erg blij mee.

  Mijn ma had al jaren lang een stofzuiger, soms was het kapot enzo toen zei ik laten we nieuwe bestellen van Wehkamp, ze koos dat en is nu erg tevreden.

  1 persoon vond dit nuttig

  Miele stofzuiger

  De borsten maak teveel geluid terwijl ik met de zachte kant stofzuig.

  5 mensen vonden dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand