Midsomer murders - Summer edition (DVD)

  Midsomer murders - Summer edition (DVD)

  27.99
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Midsomer murders - Summer edition (DVD)

  Terwijl de inwoners van Midsomer genieten van allerlei zomerse happenings zoals kermissen, regattas en competities, onderzoeken inspecteur Barnaby en zijn toegewijde assistent moord en misdaad in dit op het eerste zicht vredige graafschap. Moord en doodslag zijn zelfs onder mooie zomerse omstandigheden aan de orde van de dag in Midsomer.Deze box bevat vier afleveringen van deze bekende Britse detective serie, allemaal gedompeld in een zomers thema.

  In JUDGEMENT DAY (1998) maken de inwoners van Midsomer Mallow zich klaar voor ?The Perfect Village Competition?. Velen zijn ervan overtuigd dat ze zullen winnen. Maar wanneer de kleine crimineel Peter Drinkwater gespietst op een hooivork wordt aangetroffen, steekt dit een stok in hun wielen. (Met Orlando Bloom)

  In DESTROYING ANGEL (2001) vermoeden de inwoners dat er iets ernstig mis is wanneer hotel manager Gregory Chambers niet komt opdagen op de begrafenis van zijn baas en bij een show waarin hij zou optreden. Chambers is één van de vier erfgenamen van het hotel. Wanneer een hond de hand van de vermiste man vindt, moet Barnaby op onderzoek. De jaarlijkse Midsomer Regatta, met een reeks bootraces op de Thames, is het decor voor DEAD IN THE WATER (2004). Guy Sweetmam, erkend rokkenjager en kampioen van de Midsomer roeiklub, wordt dood teruggevonden in het water, en Barnaby?s aanwijzingen leiden naar twee lokale schoonheden. Of heeft hij andere vijanden.

  In ORCHIS FATALIS (2005) stelt Barnaby vast hoe competitief orchideeën kwekers kunnen zijn, wanneer de diefstal van een zeldzame orchidee leidt tot een serie bloederige moorden in de Midsomer dorpjes. Samen met zijn assistent gaat Barnaby op zoek naar de orchidee en de moordenaar.  Judgement day (1998)
  Destroying angel (2001)
  Orchis fatalis (2005)
  lees meer

  Specificaties