Midsomer Murders - Seizoen 9 Deel 2 (DVD)
 • -25%

  Midsomer Murders - Seizoen 9 Deel 2 (DVD)

  23.9931.99je bespaart 8.-

  Midsomer Murders - Seizoen 9 Deel 2 (DVD)

  De Midsomer Murders verhalen, gebaseerd op de romans van Caroline Graham, spelen zich af in het pittoreske Engelse graafschap Midsomer. Detective Chief Inspector Tom Barnaby is een aimabele man, die methodisch en bedachtzaam te werk gaat. Samen met sergeant Ben Jones lost hij opnieuw enkele gruwelijke zaken op. De spannende, vaak bizarre misdaadverhalen zijn veel meer dan louter ‘whodunits’ en gaan ook dieper in op het persoonlijke leven van de personages.

  - Death in Chorus: Tijdens de voorbereiding voor een koorzangwedstrijd wordt een koorlid vermoord. Dit voorval leidt tot angst bij de rest van het koor, waar ook Joyce Barnaby deel van uitmaakt.

  - Country Matters: De inwoners van Elverton hebben een sterk verdeelde mening over de plannen om in het dorp een nieuwe supermarkt te openen. Ze vrezen voor de plaatselijke middenstand.

  - Last Year's Model: Liefdadigheidswerkster Annie Woodrow staat terecht voor de moord op haar beste vriendin. De bewijzen stapelen zich op. Barnaby vraagt zich af of Annie Woodrow echt wel schuldig is.

  - Four Funerals and a Wedding: De al wat oudere feministe Mildred Danvers wordt dood aangetroffen nadat ze terugkeerde naar haar ouderlijke huis in het dorpje Broughton.
  Death in Chorus
  Country Matters
  Last Year's Model
  Four Funerals and a Wedding
  lees meer

  Specificaties

  GenreTelevisie
  SubgenreMisdaad
  Speelduur (min)400
  LeeftijdLet op met kinderen tot 12 jaar
  KijkwijzerAngst, Geweld, Grof taalgebruik
  Gesproken talenEngels
  OndertitelingNederlands
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.