Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? 

 
Midsomer murders - Seizoen 8 deel 2 (DVD)
 • Uitverkocht

  Midsomer murders - Seizoen 8 deel 2 (DVD)

  13.99

  Sorry! Dit product is uitverkocht

  Midsomer murders - Seizoen 8 deel 2 (DVD)

  Achter de perfecte façade van het op het eerste zicht idyllische graafschap Midsomer, blijkt een poel van verderf schuil te gaan. Duistere geheimen, smeuïge schandalen, bedrog, verraad en moord zijn geen uitzondering in de pittoreske dorpjes van dit Engelse graafschap. Werk genoeg dus weer voor Detective Chief Inspector Tom Barnaby en zijn assistent sergeant Dan Scott in het achtste seizoen van deze detective serie.

  1: 'Second Sight' : Barnaby en Scott onderzoeken een sterfgeval in Midsomer Mere. Sommige dorpsbewoners blijken hier over voorspellende gaven te beschikken. In deze spiritualistische omgeving denkt zelfs Barnaby dat hij iemand al eerder gezien heeft.

  2: 'Hidden Depths' : Barnaby en Scott onderzoeken of de dood van advocaat Nick Turner moord of zelfmoord is. Turner had geldproblemen en zijn concurrent verspreidde geruchten dat hij geld van zijn cliënten vervreemde.

  3: 'Sauce for The Goose' : Een rondleiding door Plummers sausfabriek eindigt in een tragedie, als een van de bezoekers in een sterilisator van 200 graden terecht komt.

  4: 'Midsomer Rhapsody' : Gepensioneerd muziekleraar Arthur Leggott is vermoord in zijn cottage. Er lijkt geen enkele reden voor zijn dood te vinden tot dat de nalatenschap bekend wordt gemaakt.
  Second Sight
  Hidden Depths
  Sauce for the Goose
  Midsomer Rhapsody

  Specificaties

  GenreTelevisie
  SubgenreMisdaad
  Speelduur400
  LeeftijdLet op met kinderen tot 12 jaar
  KijkwijzerGeweld
  Gesproken talenEngels
  OndertitelingNederlands
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand