Midsomer Murders - Seizoen 15 Deel 2 (DVD)
 • -25%

  Midsomer Murders - Seizoen 15 Deel 2 (DVD)

  23.9931.99je bespaart 8.-
  vandaag besteld, dinsdag in huisverzending door onze partner

  Midsomer Murders - Seizoen 15 Deel 2 (DVD)

  DCI John Barnaby en DS Ben Jones treden opnieuw aan om de misdaad in het vreedzame Britse graafschap Midsomer te bestrijden. Moord, chantage, hebzucht en verraad schuilen in de mooie maar dodelijke dorpjes van Midsomer. Barnaby en Jones zijn verantwoordelijk om de waarheid achter de vaak bijzondere moorden te achterhalen en de daders te arresteren. Samen lossen ze de meest bizarre moordzaken op. Een heerlijke Britse serie, zowel duister en sinister als humoristisch, gebaseerd op de romans van Caroline Graham.

  - Written in the Stars: Tijdens een zonsverduistering in het gebied rondom Midsomer Stanton, wordt een man gedood door een klap op het hoofd met een meteoorsteen. Barnaby en Jones leiden het onderzoek. Vinden ze de oplossing van de moord, geschreven in de sterren ?

  - The Sicilian Defence: Harriet Farmer ontwaakt nadat ze een jaar geleden in een diepe coma terecht kwam nadat ze door een onbekende werd aangevallen. Kort nadien worden enkele leden van de plaatselijke schaakclub om het leven gebracht. De moordenaar laat papiertjes achter met daarop schaaknotities. Barnaby probeert uit te zoeken of de aanval op Harriet destijds ook kan gelinkt worden aan het schaakspel.

  - Schooled in Murders: Enkele uren nadat ze de ouderraad van de prestigieuze lokale school op zijn kop heeft gezet, wordt Debbie Moffett dood teruggevonden in de kelders van de lokale zuivelfabriek. Barnaby en Jones onderzoeken of het ongeval is of moord. Tijdens het moordonderzoek komen geheime controversiële plannen om de zuivelfabriek te moderniseren aan het licht.
  lees meer

  Specificaties

  GenreTelevisie
  SubgenreMisdaad
  Speelduur (min)315
  LeeftijdLet op met kinderen tot 12 jaar
  KijkwijzerAngst, Geweld, Grof taalgebruik
  Gesproken talenEngels
  OndertitelingNederlands
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.