Midsomer Murders - Seizoen 15 Deel 1 (DVD)
 • -25%

  Midsomer Murders - Seizoen 15 Deel 1 (DVD)

  23.9931.99je bespaart 8.-

  Midsomer Murders - Seizoen 15 Deel 1 (DVD)

  In het vijftiende seizoen van deze populaire Britse detectiveserie treden John Barnaby en Ben Jones opnieuw aan om de misdaad in het vreedzame Britse graafschap Midsomer te bestrijden. Moord, chantage, hebzucht en verraad schuilen in de mooie maar dodelijke dorpjes van Midsomer. Barnaby en Jones zijn verantwoordelijk om de waarheid achter de vaak bijzondere moorden te achterhalen en de daders te arresteren. Samen lossen ze de meest bizarre moordzaken op.

  DVD 1 - The Dark Rider (tijdsduur 100 minuten). De excentrieke familie DeQuetteville organiseert jaarlijks een groot evenement waarin de burgeroorlog wordt nagespeeld. Net voor dit spectaculaire gebeuren ziet de oude heer DeQuetteville een ruiter zonder hoofd en valt daardoor van het dak van de Quitewell Hall. Volgens een oude familielegende wacht de dood je op wanneer de geest van de onthoofde ruiter Geoffrey DeQuetteville, die sneuvelde tijdens de burgeroorlog, naar je wijst. De DeQuettevilles lijken weinig aangeslagen door dit tragische ongeval en hebben meer aandacht voor de organisatie van hun evenement. Hun buren, de Fleetwoods, zijn niet zo opgezet met dit jaarlijkse gebeuren. Zij hebben er een grondige hekel aan omdat de DeQuettevilles de geschiedenis naar hun hand zetten. Bovendien hebben deze twee families ook nog een dispuut over een stuk land. Barnaby en Jones onderzoeken of het ongeval iets te maken heeft met een oude familievete of burenruzie. Dit is echter maar de eerste uit een reeks moorden, telkens voorafgegaan door de verschijning van de ruiter zonder hoofd. Barnaby en Jones halen alles uit de kast om de mysterieuze ruiter op te sporen.

  DVD 2 - Murder Of Innocence (tijdsduur 100 minuten). Achttien jaar geleden werd de toen veertienjarige Grady Felton veroordeeld voor de moord op Daniel Denning, de zoon van een rijke landeigenaar. Al die jaren hield Grady vol dat hij onschuldig was. Sinds kort is Grady teruggekeerd naar zijn geboortedorp om zijn ouderlijke huis te verkopen. Of is het eerder om wraak te nemen op iedereen die verantwoordelijk is voor zijn toenmalige veroordeling? Niet iedereen is opgezet met zijn terugkeer. De familie Denning ziet hem liever gaan dan komen. Kort na zijn terugkeer wordt advocaat Harrison, die medeverantwoordelijk was voor de veroordeling van Grady, vermoord. Barnaby en Jones hebben een sterk vermoeden dat Grady hier voor iets tussen zit, maar die heeft een waterdicht alibi.

  DVD 3 - Death And The Divas (tijdsduur 100 minuten). De moord op een journaliste doet denken aan een griezelfilm uit de jaren ’60, waarin Stella Harris, inwoonster van Midsomer, de hoofdrol speelde. Is het toeval dat net deze film het Midsomer Langley filmfestival inluidt? Stella’s avond wordt echter helemaal overschaduwd, wanneer Diana Davenport, Stella’s bekendere zus en Hollywoodster, tijdens de opening van het filmfestival plots opduikt, na een 40-jarige familieruzie. Terwijl de rivaliteit tussen de zussen oplaait, gebeuren er nog meer moorden. Elke moord is gebaseerd op een filmscript, dat steeds werkelijkheid wordt. Wie houdt zich schuil achter dit mysterie? De vermoordde journaliste schreef een boek over de twee zussen. Zou zij misschien te diep graven in hun verleden? Tussen het zusterlijk gekibbel door gaan Barnaby en Jones op speurtocht.
  lees meer

  Specificaties

  GenreTelevisie
  SubgenreMisdaad
  LeeftijdLet op met kinderen tot 12 jaar
  KijkwijzerAngst, Geweld, Grof taalgebruik
  Gesproken talenEngels
  OndertitelingNederlands
  Soort artikelDVD
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.