Midsomer Murders - Seizoen 14 Deel 1 (DVD)
 • -25%

  Midsomer Murders - Seizoen 14 Deel 1 (DVD)

  23.9931.99je bespaart 8.-
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Midsomer Murders - Seizoen 14 Deel 1 (DVD)

  In het veertiende seizoen van deze Britse misdaadserie doet Inspecteur John Barnaby zijn intrede in Midsomer. Hij volgt zijn neef Tom Barnaby op, die na dertien seizoenen moordonderzoek van zijn welverdiende pensioen gaat genieten. Sergeant Ben Jones maakt zijn nieuwe baas wegwijs in Midsomer en brengt hem op de hoogte van de kleine criminaltiteit in de streek. Nog voor hij goed en wel zijn koffers heeft kunnen uitpakken maakt Barnaby kennis met het wrede karakter van dit op het eerste zicht wreedzame Engelse graafschap. DIT IS HET EERSTE SEIZOEN MET NEIL DUDGEON ALS INSPECTEUR JOHN BARNABY!

  - Death in the Slow Lane: Inspecteur John Barnaby arriveert in Midsomer. Wanneer een beroemde locale DJ, jurylid bij de Classic Car show georganiseerd in een elitaire meisjeskostschool, vermoord wordt op het schoolterrein, treedt Barnaby voor de eerste keer in actie. Wanneer er meer slachtoffers vallen, zoekt Barnaby uit of de moorden met elkaar te maken hebben.

  - Dark Secrets: Gerry Dawkins van de sociale dienst doet zijn ronde om de database voor sociale voorziening up to date te brengen. Twee dagen later wordt het lijk van Dawkins uit de rivier gevist. Barnaby en Jones graven in familiegeheimen en ontcijferen astronomische kaarten om de moordenaar te vinden. Barnaby?s vrouw komt aan in Midsomer.

  - Echoes of the Dead: Een jonge vrouw in bruidskledij wordt vermoord in bad gevonden. Dit is echter maar de eerste van een reeks gelijkaardige moorden. Nieuwe mysteries dus om op te lossen voor Barnaby en Jones.

  - The Oblong Murders: Rechercheur Jones gaat undercover in de Oblong Foundation, een new age groep, nadat één van hun leden als vermist wordt opgegeven.  Death in the Slow Lane
  Dark Secrets
  Echoes of the Dead
  The Oblong Murders
  lees meer

  Specificaties

  GenreTelevisie
  SubgenreMisdaad
  Speelduur (min)400
  LeeftijdLet op met kinderen tot 12 jaar
  KijkwijzerAngst, Geweld, Grof taalgebruik
  Gesproken talenEngels
  OndertitelingNederlands
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.