Midsomer Murders - Seizoen 10 Deel 2 (DVD)
 • -25%

  Midsomer Murders - Seizoen 10 Deel 2 (DVD)

  23.9931.99je bespaart 8.-

  Midsomer Murders - Seizoen 10 Deel 2 (DVD)

  Midsomer is een graafschap op het Britse plattenland. Het is er rustig en vreedzaam en de natuur is er prachtig. Achter de authentieke gevels schuilen echter veel schandalen en donkere geheimen. Werk aan de winkel dus voor inspecteur Barnaby en zijn assistent sergeant Ben Jones. De twee tegengestelde persoonlijkheden hebben ieder hun eigen werkwijze en dit resulteert in het oplossen van de meest complexe moordzaken.
  De verhalen zijn gebaseerd op de romans van Caroline Graham.

  - Death and Dust: Dr.Allan Delaney wordt aangereden en dood achtergelaten. Barnaby ontdekt dat de aanslag bedoeld was voor Delaney’s partner Dr. James Kirkwood. Probeert de dader James ervan te weerhouden om met de mooie Delyth Mostyn te trouwen ? En welk verband bestaat er met het verdwenen geld op de rekening van de praktijk ?

  - Picture of Innocence: De rivaliteit tussen de traditionele fotografen en de fans van de digitale camera loopt hoog op tijdens de jaarlijkse tentoonstelling van de fotoclub in Luxton Deeping. Wanneer in de strijd een lid van de lokale cameraclub gewurgd wordt, wijst alles in de richting van Barnaby!

  - They seek him here: Er wordt een film opgenomen in Midsomer Magna. De sfeer achter de camera’s is al even gespannen als in de film zelf. Een ex-crimineel is aangesteld als veiligheidsagent op de set. Er hangt moord in de lucht.

  - Death in a chocolatebox: Inspecteur Barnaby is uitgenodigd op het afscheidsfeest van ex-crimineel Ronnie Tyler, die in het opvangcentrum “Midsomer Holm” succesvol gerehabiliteerd is. Zijn plaats wordt ingenomen door Eddie Marston. Even later vindt er een moord plaats en Eddie Marston is verdwenen.  Death and DustPicture of InnocenceThey seek him hereDeath in a chocolatebox
  lees meer

  Specificaties

  GenreTelevisie
  SubgenreMisdaad
  Speelduur (min)400
  LeeftijdLet op met kinderen tot 12 jaar
  KijkwijzerAngst, Geweld, Grof taalgebruik
  Gesproken talenEngels
  OndertitelingNederlands
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.