Microsoft Xbox One X 1 TB console + Star Wars Jedi: Fallen Order, Zwart
 • -20%

  MicrosoftXbox One X 1 TB console + Star Wars Jedi: Fallen Order

  499.-399.-je bespaart 100.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Microsoft Xbox One X 1 TB console + Star Wars Jedi: Fallen Order

  Beleef spannende en uitdagende avonturen als een Jedi met de Xbox One X Star Wars Jedi: Fallen Order™-bundel. Je speelt als een Jedi Padawan die ternauwernood aan de zuivering van Order 66 is ontsnapt. Vecht in het hele sterrenstelsel op innovatieve manieren met je lichtzwaard, gebruik de Force en blijf het Keizerrijk en zijn dodelijke Inquisitors steeds een stapje voor. Vervolg je training, ontdek de geheimen van de Force en vervul je lotsbestemming als Jedi.

  Deze bundel bevat een Xbox One X, een Xbox draadloze controller, de volledige downloadversie van Star Wars Jedi: Fallen Order™ Deluxe Edition, een Xbox Live Gold-lidmaatschap van 1 maand, een proefperiode van 1 maand voor Xbox Game Pass voor console en 1 maand EA Access.* Xbox One X heeft 40% meer kracht dan welke andere console dan ook. Je kunt bovendien gamen in 4K en kiezen uit meer dan 1300 games. Games spelen beter op Xbox One X.

  Proefperiode van 1 maand voor Xbox Game Pass voor console:
  Niet geldig voor huidige leden en eerdere gebruikers van een proefperiode. Uiterlijk [31-12-2020] verzilveren. Gamecatalogus wordt van tijd tot tijd aangepast (xbox.com/game-pass). 1 maand Xbox Live Gold: uiterlijk [31-12-2020] verzilveren.

  Er geldt een conversieratio voor Xbox Game Pass Ultimate-leden. Gebundelde game en 1 maand EA Access: EA Access uiterlijk 31-12-2020 verzilveren. Je moet de EA-gebruikerovereenkomst (www.ea.com/nl-nl/terms-of-service) en het privacy- en cookiebeleid (tos.ea.com/legalapp/WEBPRIVACY/US/nl/PC/) accepteren.

  Bepaalde content van de Deluxe Edition wordt ontgrendeld door de game te spelen en vereist een internetverbinding en een account voor de betreffende platforms. Content-updates kunnen automatisch worden gedownload, vereisen extra opslagruimte en kunnen extra internetkosten met zich meebrengen. EA kan gratis extra content en/of updates leveren. EA Access: er zijn beperkingen van toepassing (ea.com/ea-access/terms en ea.com/ea-access).

  STAR WARS © & TM 2019 Lucasfilm Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking