Microsoft Surface Pro 7 I5 12.3 inch QHD 128GB 2-in-1 laptop, Zilver
 • uitverkocht

  MicrosoftSurface Pro 7 I5 12.3 inch QHD 128GB 2-in-1 laptop

  958.25989.-
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Microsoft Surface Pro 7 I5 12.3 inch QHD 128GB 2-in-1 laptop

  De Microsoft Surface Pro 7 met 12,3 inch Quad HD touchscreen is ideaal om onderweg mee te nemen dankzij een ultralicht gewicht van slechts 800 gram. De 2-in-1 laptop kun je gebruiken als laptop én tablet. Het apparaat beschikt naast 128 GB SSD opslagruimte ook over een Intel® i5-processor en 8 GB werkgeheugen waardoor hij snel en probleemloos meerdere programma’s aankan. Daarnaast bezit de Surface over een batterij die de hele dag mee gaat.
  Let op! De TypeCover is niet meegeleverd.

  Geschikt voor dagelijks gebruik
  De 2-in-1 laptop is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld het bewerken van foto’s of het streamen van video’s. Daarnaast is het een ideaal apparaat om mee te werken. Met een voor en achter camera heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan meetings. Dankzij de Intel® Core i5-1035G4 processor kan hij met gemak meerdere programma’s aan zonder zijn snelheid te verliezen.

  Ingebouwde standaard
  Deze Microsoft Surface Pro 7 is ingebouwd met een standaard. Je zet het apparaat overal gemakkelijk neer. Met de ingebouwde standaard stel je daarnaast de gewenste hoek in die voor jou prettig werkt.

  Synchroniseer met je verschillende apparaten
  Je maakt probleemloos verbinding maken met verschillende apparaten, zoals een docking station of beeldscherm. Daarnaast laad je je smartphone (Android en iPhone) of andere apparaten via de Surface op.

  Krijg meer gedaan met de Windows die je kent
  Met Windows 10 Home geniet je van bekende functies zoals aanmelden zonder wachtwoord via Windows Hello. En houd je foto's en bestanden veilig in de cloud met geïntegreerde OneDrive.
  lees meer

  Specificaties

  GarantieTouchscreenBluetoothWifi

  bekijk meer

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.