Micro machines world series (PC)
 • -10%

  Micro machines world series (PC)

  17.9919.99je bespaart 2.-
  vandaag besteld, dinsdag in huisverzending door onze partner

  Micro machines world series (PC)

  Micro Machines World Series behoudt de manische social gameplay van de klassieke serie, vernieuwd met verbluffende HD visuals die je terugziet in de tuin, keuken, workshop en nog veel meer prachtige locaties met een reeks verbazingwekkende miniatuur auto’s.
  Naast de klassieke gamemodi zoals Race en Elimination, introduceert Micro Machines World Series gloednieuwe Battle Arenas die je in staat stellen massavernietiging in miniatuur aan te richten tegen vrienden of AI. Ook kun je met Team Play samenwerken middels het gebruik van de unieke vaardigheden van jouw voertuigen in modi zoals ‘Capture the Flag’ en ‘King of the Hill’. Ontworpen rondom grappige gameplay voor elke bocht, is Micro Machines World Series de ultieme ‘pick-up-and-play-ervaring’ voor spelers ongeacht hun leeftijd en vaardigheid. Het spel biedt intuïtieve, makkelijk te leren controls die het je onmogelijk maakt om de controller neer te leggen.
  Micro Machines World Series ondersteunt tot 12 spelers online en tot 4 spelers lokaal in verschillende modi en battling-omgevingen. Elk van de 12 voertuigen heeft zijn eigen unieke load-out met wapens en vaardigheden.
  lees meer

  Specificaties

  GenreAdventure & RPG
  PlatformPC DVD-ROM
  EAN4020628818135
  artikelnummer94-46-23

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.