Kruiken
Meyco aluminium bedkruik - set van 2
 • Uitverkocht

  Meycoaluminium bedkruik - set van 2

  25.95
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Meyco aluminium bedkruik - set van 2

  Met deze aluminium kruiken van Meyco verwarm je het wiegje, ledikantje of de kinderwagen zodat je kleintje comfortabel kan slapen. De kruik is gemaakt van aluminium en heeft een verchroomde koperen sluiting.

  De inhoud van deze aluminium kruik is 1 liter. Deze kruik van B-boo blijft zeer lang warm. Gebruik voor de veiligheid van je kindje een kruikenzak om de kruik heen. Kies uit ons uitgebreide assortiment een kruikenzak die jij het leukst vindt.

  Kenmerken:
  - Inclusief verchroomde koperen dop
  - Ideaal voor het verwarmen van het wiegje, ledikantje of de kinderwagen - - Inhoud: 1 liter
  - Omhul de kruik met een kruikenzak

  Belangrijke waarschuwingen:
  - Verwarm een lege of gevulde kruik nooit uitwendig, door deze bijv. in de magnetron te leggen of in een pan op te warmen. Dit kan zorgen voor niet gewenste spanningen in het materiaal van de kruik.
  - Wanneer een kruik gevallen is, controleer de kruik dan extra goed op beschadigingen en vooral op lekkages. Ook als er op het eerste oog geen beschadigingen te zien zijn. Bij twijfel over de kwaliteit van de kruik, deze niet meer gebruiken!
  - Het rubberen plaatje die zich in de dop bevindt, moet regelmatig gecontroleerd worden op veerkracht en scheurtjes. Als het rubber niet meer veerkrachtig is, dan de dop vervangen en de oude dop niet meer gebruiken.

  Hoe de kruik te gebruiken:
  - Plaats de kruik in de gootsteen, zodat er geen gevaar ontstaat bij het vullen van de kruik.
  - Vul deze met water van 60 tot 100 graden Celsius, zie ook punt "Bij gebruik voor baby's en niet zelfredzame personen".
  - De kruik moet gevuld worden tot deze overloopt.
  - Druk het rubber in de dop goed aan.
  - Wacht tot de meeste belletjes zijn verdwenen en sluit dan de kruik af met de dop.
  - Daarna de kruik vastpakken met een doek en de dop goed stevig aandraaien, zonder te forceren.
  - Schud daarna met de kruik met de dop naar beneden om te controleren dat deze niet lekt. Doe dit boven de gootsteen en van je lichaam af, zodat bij eventuele lekkage je je niet brandt.
  - Rol deze daarna over het aanrecht en leg de kruik vervolgens op een doek of keukenpapier. Laat de kruik zo ongeveer 10 minuten liggen, zodat een eventuele lekkage goed te zien is.

  Plaatsing van de kruik:
  - De kruik omhullen met een daartoe bestemde, beschermende, goed afsluitbare kruikenzak.
  - Leg de kruik tussen de dekentjes en minimaal op een handbreedte van de gebruiker vandaan. De warmte circuleert zo door het bed.
  - De kruik mag niet te dicht bij de gebruiker worden geplaatst. Dit om te voorkomen dat de tere (baby)huid blootgesteld wordt aan verbrandingsgevaar.
  - De kruik dient buiten het zeiltje te worden geplaatst met de dop gericht op het voeteneinde. Bij eventuele lekkage stroomt het water niet in de richting van de gebruiker.

  Hoe de kruik te bewaren (om roest en eventuele lekkage te voorkomen):
  - De kruik moet leeg bewaard worden.
  - Sluit de kruik niet af als deze nog vochtig is van binnen.
  - Bewaar de kruik op een vorstvrije plek.
  lees meer

  Specificaties