Relaxfauteuils

1 Resultaat
Nieuwste collectie

1 Resultaat

Relaxfauteuils onmisbaar in een sfeervolle ruimte

Aan een sfeervolle woonkamer mag een relaxfauteuil natuurlijk niet ontbreken. Dit is het zitmeubilair waarin je tot rust komt na een lange dag – heerlijk met de voetjes omhoog in geval je voor een relaxfauteuil met voetenbank gaat. Wil jij graag een relaxfauteuil kopen, maar weet je nog niet precies waar je naar op zoek bent? Wij helpen je graag verder.

Het verschil tussen een fauteuil en een relaxfauteuil

Zowel een fauteuil als een relaxfauteuil dienen als een extra zitplaats in je woonkamer, maar een relaxfauteuil heeft vooral als doel om optimale ontspanning te bieden. Het ondersteunt je rug en nek en daarmee is het de beste plek om even heerlijk tot rust te komen. Een relaxfauteuil die elektrisch is, is bovendien eenvoudig te verstellen, zodat je de stand van de rugleuning moeiteloos aanpast. Een relaxfauteuil die elektrisch is, is in de regel wel wat zwaarder en hierdoor lastiger te verplaatsen dan een normale relaxfauteuil.

De blikvanger van je interieur

Ga je een relaxfauteuil kopen? Weet dan dat je een echte blikvanger in huis haalt. Zet de stoel in een hoek van de kamer en kleed deze hoek verder aan met mooie bloempotten, een bijzettafeltje en een kunstwerk aan de muur. Natuurlijk kun je de design relaxfauteuil ook in het midden van de ruimte neerzetten, zodat je het bij twee woongedeeltes kunt betrekken. Kies in dat geval voor de luxueuze draai relaxfauteuil.

Welk materiaal past bij mij?

Geef jij de voorkeur aan een relaxfauteuil van stof, een relaxfauteuil van velours of een relaxfauteuil van leer? Vooral velours en leer wordt gezien als luxueus materiaal. Velours heeft een zachte verschijning en is in veel verschillende kleuren beschikbaar. Een relaxfauteuil van leer is gemakkelijk schoon te maken en gaat lang mee. Leer is wel duur materiaal, maar natuurlijk kun je besparen door een prachtige relaxfauteuil in de aanbieding te kopen. Stof heeft een neutrale uitstraling en is in werkelijk ieder interieur te integreren. Een relaxfauteuil van stof is bovendien vaak relatief goedkoop.

Relaxfauteuil met of zonder voetenbank?

Ga je voor een fauteuil met of zonder voetenbank? Een voetenbank geeft je de mogelijkheid om lekker met de voeten omhoog te zitten en optimaal te relaxen. Het neemt natuurlijk wel extra ruimte in beslag. Controleer daarom eerst of je plaats hebt om een voetenbank voor de fauteuil te plaatsen. Als hierdoor de looproute om je salontafel wordt geblokkeerd, is de kans groot dat een voetenbank meer een last is dan een lust.

Welke kleur design relaxfauteuil kies je?

Je keuze is natuurlijk geheel afhankelijk van het kleurenpalet van de rest van je interieur. Zwart, grijs, bruin, beige en ecru zijn in de regel veilige keuzes. Vaak is het beter om een kleur te kiezen die contrasteert met je bank dan voor een kleur te gaan die net niet hetzelfde is als je andere zitmeubel. Wees dus niet bang om wat kleur toe te voegen aan je interieur en een relaxfauteuil in een modern en opvallend tintje te kopen.

Neem een kijkje in ons assortiment

Je ziet het: bij een relaxfauteuil kopen, ga je niet over één nacht ijs. Er zijn namelijk heel wat eigenschappen waar je op moet letten. Het belangrijkste is natuurlijk dat je design fauteuil lekker zit. Let vervolgens op de kleur en stijl die je graag wilt toevoegen aan je woonkamer. Wil je een relaxfauteuil die modern oogt of ga je liever voor een zitmeubel dat nostalgie in huis brengt? Of je nu voor een prachtige draai relaxfauteuil gaat, een elektrische fauteuil of een minimalistische design relaxfauteuil, in ons assortiment vind je de mooiste exemplaren.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.