Kledingkasten

Heb je een uitgebreide garderobe dan wordt het tijd om een kast uit te zoeken om deze overzichtelijk op te bergen. Kledingkasten zijn er in verschillende modellen en uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld een stoere lockerkast , een 2 of 3 deurs kast, of een kast met zweefdeuren. Met merken zoals Woood of Wehkamp Home weet je zeker dat je goed zit.

74 resultaten
aanbevolen

74 resultaten

Kledingkast

Ben jij een liefhebber van kleding en werk je regelmatig je voorraad bij door het oude weg te doen en iets nieuws aan te schaffen? Dan is een kledingkast voor jou meer dan alleen een opslagplek. Het is de plek waar je inspiratie opdoet en je lekker voorbereidt op een etentje of een avondje stappen. In dat geval begrijp je hoe belangrijk de keuze van een goede kledingkast is. En dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen dat je de ideale kledingkast kunt kiezen uit een zeer uitgebreid assortiment.

Ja, er mogen ook andere spullen in

Kledingkasten kunnen uiteraard meer bevatten dan alleen je kleren. Denk bijvoorbeeld aan je schoenen, beddengoed en accessoires, zoals riemen, stropdassen en sieraden. Eigenlijk kun je pas een goede inschatting maken van de kledingkast die je nodig hebt als je eerst een inventarisatie hebt gemaakt van wat je erin gaat opbergen. Als het bijvoorbeeld vooral gaat om hangende kleding, is het een voorwaarde dat er ten minste een roede in zit waar je deze kleren aan kunt ophangen. Verder zullen vooral de afmetingen van belang zijn, want in de meeste gevallen is de beschikbare ruimte niet onbeperkt. Gelukkig kun je kiezen uit kasten van heel veel verschillende formaten.

Mooi afgewerkt naar jouw smaak

Hout is in de meeste gevallen het materiaal waarvan de kledingkast gemaakt is. Dat kan met een houtlook zijn, maar ook met glad fineer in verschillende kleuren. Aluminium wordt vaak gebruikt als tijdloos accent. De meeste fabrikanten hebben er bovendien over nagedacht dat je het vast handig vindt om een passpiegel aan je kledingkast te hebben. Ideaal toch?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.