POP top teaser image

Eettafels

De eettafel: dat is waar het in huis allemaal gebeurt en zorgt voor een gezellige plek in je huis. Een gezellig etentje met vrienden of een goed gesprek met een van de kids bij een kopje thee. Eettafels zijn het hart van het huis! Wij hebben ze in alle soorten en maten: robuuste houten eettafels of juist strak wit design. Vindt hier je eettafel van merken zoals wehkamp home, Woood of Kave Home.

68 resultaten
aanbevolen

68 resultaten

Eettafels

Al ver voor onze jaartelling werd er gebruik gemaakt van eettafels. En vandaag de dag zitten we nog steeds graag met elkaar aan tafel. Het grote verschil met vroeger is dat er tegenwoordig heel veel keuze is op het gebied van design. Kijk maar eens rond in ons uitgebreide assortiment, dan zie je precies wat er allemaal mogelijk is. Van een robuuste rechthoekige eettafel tot en met een ovale variant. Of wil je liever als een ridder aan een ronde eettafel zitten? Het kan allemaal!

De ideale tafel voor je eetkamer

De afmetingen van de eettafels zijn het allerbelangrijkste aspect als je een nieuw exemplaar wilt kopen. Hij moet immers wel passen in de ruimte die je ervoor gereserveerd hebt. Om die reden hebben we een selectiemogelijkheid voor je, waarbij je direct alle eettafels ziet tot de maximale grootte die jij in gedachten hebt. Dat zoekt een stuk makkelijker. Veel mensen willen een eettafel die tegen een stootje kan. Daarom zie je heel wat eettafels met een robuust design. Stevige tafels gaan jarenlang mee, dus in principe hoef je niet zo vaak in je leven een nieuwe eettafel te kopen. Als je tenminste kiest voor de hoge mate van kwaliteit die wij je bieden.

Beken kleur met onze topmerken

De topmerken uit onze collectie bieden je vast en zeker iets van jouw gading. Bruin, zwart, wit of grijs: met onze eettafels kun je werkelijk alle kanten op. Binnen de kortste keren heb je een tafel waar je niet alleen aan kunt eten, maar ook aan kunt lezen, werken, knutselen en spelen!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.