Bijzettafels

Een plekje voor die stapel magazines die je nog steeds wilt lezen, voor een plant waar je helemaal happy van wordt of een mooie lamp: bijzettafels komen altijd van pas! In ons grote assortiment bijzettafeltjes vind je ook jouw persoonlijke stijl: ga je voor design, barok of landelijk? Kies uit merken zoals Riverdale, Zuiver of Bloomingville jouw favoriet.

96 resultaten
nieuwste collectie

96 resultaten

Bijzettafel

Ben je op zoek naar een tafeltje dat je er makkelijk even bij kunt zetten wanneer dat nodig is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de bijzettafel die jij zoekt, want ons assortiment is zeer uitgebreid. Dat moet ook wel, want er zijn heel veel mogelijkheden als het gaat om bijzettafels. Stuk voor stuk zijn ze uitermate geschikt om je drankje en snacks op te zetten terwijl je televisie kijkt of gezellig met je visite keuvelt. Want daar is een bijzettafel nu eenmaal voor gemaakt!

Jouw interieur, jouw bijzettafel

Het verschil in design is opvallend als je onze complete collectie bijzettafels op een rij zet. En toch heeft elk tafeltje zijn eigen pluspunten, want zo heeft de ontwerper hem oorspronkelijk bedacht. Bijvoorbeeld door extra speels om te gaan met de beschikbare ruimte in de kamer: een driehoekige bijzettafel kan misschien nét passen op een plek waar een vierkante of rechthoekige variant niet had gepast. Een aspect dat duidelijk te zien is, is dat een bijzettafel vrijwel nooit beschikken over extra opbergruimte. Het tafelbad op poten is alles wat je krijgt. Maar daar maken sommige merken dan ook een waar designelement van. Je kunt kiezen uit de mooiste kleuren en de meest bijzondere afwerkingen. Het is jouw interieur, dus kies de bijzettafel die jij wilt.

Heb je voorkeur voor een bepaald merk?

Je kan bij ons kiezen uit o.a Zuiver, Dutchbone, Bloomingville en Riverdale. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe bijzettafel!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.