Merken

Zwitsal Babydoekjes

De billendoekjes van Zwitsal bevatten lotion om de billetjes op een milde wijze schoon te maken en te verzorgen. De milde lotion is verrijkt met een zinkzalfbestand om de rode billetjes te helpen voorkomen. De Zwitsal babydoekjes zijn ook verkrijgbaar in grootverpakkingen van 8 pakjes.

sorteren

11 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Zwitsal babydoekjes

Elke keer wanneer je jouw baby in je armen houdt, voel je weer hoe heerlijk zacht zijn of haar huid is. De huid van je kleine is echter ook vrij dun en mede hierdoor erg gevoelig. Dit geldt ook voor de billetjes. Daarom hou je die zo schoon mogelijk. Laat je hierbij helpen door de Zwitsal babydoekjes. Deze doekjes verwijderen niet alleen alle viezigheid, maar beschermen ook de natuurlijke zuurgraad van de huid.

Doekjes voor billen en snoet

Zwitsal babydoekjes zijn er voor de billen, snoet en handen van je kleine. De billendoekjes heb je meermaals per dag nodig, dus hier heb je graag een voorraadje van paraat. Daarom vind je bij ons ook dozen met tot wel 24 pakjes Zwitsal babydoekjes. Hiermee ben je ook nog eens stukken voordeliger uit. Heeft je baby extra gevoelige billen? Ga dan voor de sensitive billendoekjes. Voor verkouden baby's vind je bij ons ook vochtige zakdoekjes van Zwitsal.

Snel babydoekjes in huis

Of je nu gaat voor de billendoekjes, de snoetenpoetsers of pakweg de vochtige washandjes: bij Zwitsal kies je altijd voor kwaliteit. De sterke en toch heel zachte Zwitsal babydoekjes haal je bij wehkamp ook nog eens heel snel in huis. Bestel je de Zwitsal babydoekjes bij ons namelijk voor 23:59 uur, dan vul je je doekjesvoorraad morgen al bij. Zoek je ook nog shampoo, zeep of badolie om heerlijk te badderen met je kleine? In onze collectie Zwitsal verzorging vind je het allemaal.