Merken

Zuiver

Zuiver & Dutchbone, beiden oerhollandse merken gestuurd vanuit Zaandam, produceren verschillende items voor in huis. Van meubelen tot woonaccessoires, verlichting en vloerkleden.. er is voor ieder ...

226 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Zuiver woonaccessoires

Misschien herken je het wel. Je staat in de woonkamer, je kijkt eens om je heen en je bent net niet helemaal tevreden. Er mist iets. Of je concludeert dat je interieur wel aan wat vernieuwing toe is. Het vervangen van je meubels vind je een te grote stap. Wat voor een veranderingen woonaccessoires kunnen aanbrengen in het interieur is ongelofelijk. Zeker met de Zuiver woonaccessoires geef je je woonruimte een subtiele, maar toch verrassend opvallende verandering.

Betaalbaar design

De Zuiver woonaccessoires zijn kunstwerken op zich. De artikelen hebben een luxe vormgeving en de materialen zijn van hoge kwaliteit. En dat voor een betaalbare prijs. De collectie varieert van strakke accessoires tot uitgesproken kunstzinnige interieurobjecten. Denk hierbij aan poten van boomwortels of vazen van keramiek. Hou je van een moderne inrichting? Dan zijn de Zuiver woonaccessoires echt iets voor jou.

Combineer de accessoires

De Zuiver woonaccessoires zijn goed met elkaar te combineren. Dat ziet er erg leuk uit in de woonkamer. Ondanks dat de accessoires niet op elkaar lijken, hebben ze toch een herkenbaar design. Schaf bijvoorbeeld een klok, vaas en bijzettafel aan, en je kamer oogt als nieuw. Ben je op zoek naar nog wat meer vernieuwing van je interieur? Bekijk dan ook eens de Zuiver vloerkleden. Je interieur inrichten is nog nooit zo leuk geweest.