Merken

Zoomer

Laat je kind oefenen in het verzorgen van dieren met een Zoomer. Deze robotdieren zijn interactief, volgen je kind en kunnen commando's opvolgen. In ons assortiment vind je een Zoomer Pony die er ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Zoomer

Misschien ben jij wel één van de vele ouders die een kind heeft dat constant vraagt om een huisdier. Een kat of een hond of misschien zelfs wel een paard. Jij vindt huisdieren ook leuk, maar als volwassene weet je ook wat voor zorgen en tijd dat met zich mee brengt. Je hebt het scenario al helemaal bedacht: de eerste weken krijgt het konijn alle aandacht dat het verdient van je zoon of dochter, maar na een paar weken jij diegene die steeds het hok moet schoonmaken. Laat je kind eerst eens spelenderwijs ervaren wat de verzorging van een dier met zich mee brengt met de Zoomer robotdieren.

Maak van je Zoomer je beste vriend

Een Zoomer robotdier kan de beste vriend van je kind worden. Het diertje bevat infraroodsensoren en kan zo zijn omgeving scannen en zijn baasje volgen. Ook reageert het dier op stemcommando's en kunnen er trucjes aangeleerd worden. Dit levert niet alleen veel plezier op voor je kind, maar kan ook bijdrage aan een gezonde ontwikkeling van het zelfvertrouwen. Door positieve interactie met het robotdier, doet je kind succeservaringen op. Daarnaast leert je kind niet op te geven en geduld te hebben, dan worden de meeste resultaten geboekt.

Urenlang speelplezier

Met de Zoomer kan je kind urenlang spelen. Je hebt geen omkijken meer naar hem of haar. Helemaal leuk als een vriendje of vriendinnetje ook zijn eigen Zoomer heeft, dan kunnen ze heerlijk samen spelen en van elkaar leren. Bestel vandaag nog en verras je kind met prachtig Zoomer interactief speelgoed.