Merken

Zizzi

Met trots en passie creëert men bij Zizzi de perfecte fits en designs voor de fashionable vrouw vanaf maat 42.
Zizzi gelooft in het onderstrepen van mooie rondingen in plaats van verhullen, zonder in t ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Zizzi dames leggings

Als je meer rondingen hebt dan de gemiddelde vrouw merk je al snel dat een panty helemaal niet zo comfortabel zit. Panty’s zijn vaak te recht en te smal. Kies daarom voor de fijne Zizzi dames leggings die wel je rondingen volgen. Dat zit niet alleen lekker, het staat ook fantastisch.

Leggings in verschillende lengtes

Zizzi dames leggings zijn fijn om te dragen. De zachte, flexibele stoffen sluiten als een tweede huid rond je benen. Bovendien bewegen ze zonder hinderen met iedere stap met je mee. De fijne Zizzi dames leggings zijn er zowel in kort als lang formaat. De shorts zijn ideaal om te dragen onder een rokje. We hebben Zizzi dames leggings van maat 42/XL tot en met 56/6XL. De collectie is geheel uitgevoerd in zwart.

Comfortabele creaties

Het fijne aan de Zizzi dames leggings is dat ze zo heerlijk comfortabel zitten. Vooral ook in een maatje meer. Dit comfort van de Zizzi dames leggings combineer je gemakkelijk met een rok of een van de Zizzi-damesjurken. De Zizzi dames leggings vervangen panty’s of maillots op een zeer comfortabele en stijlvolle wijze. Natuurlijk is het ook lekker om de leggings te dragen met een lang T-shirt, een tuniek of een warme trui.

Trek ze morgen al aan

De mooie Zizzi dames leggings heb je morgen al aan als je vandaag voor 23:59 uur je bestelling plaatst. Uiteraard bezorgen we zonder verzendkosten bij een besteding vanaf 20.-.