Merken

Zizzi

Met trots en passie creëert men bij Zizzi de perfecte fits en designs voor de fashionable vrouw vanaf maat 42.
Zizzi gelooft in het onderstrepen van mooie rondingen in plaats van verhullen, zonder in t ...

289 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Zizzi damestruien

Wat is het toch heerlijk om op koude dagen een warme trui aan te trekken. Maar ook in de lente en zelfs in de zomermaanden is vaak een dunne trui gewenst. In de collectie Zizzi damestruien kom je voor ieder jaargetijde een fijne trui tegen.

Bonte collectie vrolijke truien

Truien zijn toch al heerlijk om te dragen, maar aan die uit de collectie Zizzi damestruien beleef je extra veel plezier. De Zizzi damestruien zijn namelijk gemaakt van heel zachte, verfijnde materialen. De kleuren zijn sprekend en vrolijk. Daarnaast maakt Zizzi voor de collectie ook gebruik van zwart en wit als basiskleuren. Je kan kiezen uit lange en korte modellen, en uit dun en dik gebreide truien. Zo zijn er voor alle seizoenen Zizzi damestruien. De truien zijn verkrijgbaar in de maten 42/XL tot en met 56/6XL.

Steeds weer een nieuwe look

De Zizzi damestruien laten zich heel gemakkelijk combineren met broeken en rokken. De korte modellen Zizzi damestruien staan bijvoorbeeld heel elegant met een kokerrok en jeans. De langere modellen draag je met leggings uit de collectie Zizzi damesbeenmode. Dat is niet alleen comfortabel, maar geeft de Zizzi damestruien ook weer een heel andere uitstraling.

Haal snel comfort in huis

De vrolijke Zizzi damestruien trek je de volgende werkdag al aan. Bestel dan wel vandaag nog je favoriet uit de collectie. Wij brengen voor de damestruien van Zizzi bovendien geen verzendkosten in rekening.