Jurken & rokken

Met trots en passie creëert men bij Zizzi de perfecte fits en designs voor de fashionable vrouw vanaf maat 42. Zizzi gelooft in het onderstrepen van mooie rondingen in plaats van verhullen, zonder in te leveren op pasvorm. Voor elke stijl en elke vrouw de juiste musthaves – Casual, Vrouwelijk, Formeel -.

Zizzi

Ben je ook gewoon lekker jezelf, maar past niet alle mode je, omdat je meer rondingen hebt dan je vriendinnen? Geen punt! Je shopt je trendy, elegante kleding gewoon bij Zizzi. Dit mooie merk dameskleding maakt mode vanaf maat 42 waar jij je helemaal top in voelt.

Een maatje meer

Als je meer rondingen hebt dan andere vrouwen, heb je al snel een maatje meer. Veel mode wil die mooie rondingen van je verhullen. Maar dat is helemaal niet nodig! Laat met Zizzi zien wie je bent. De Zizzi damesrokken, -broeken, -jeans, -tops, -vesten, -jasjes en -badmode vieren je rondingen op elegante wijze. De fijne stoffen zitten heerlijk comfortabel en dankzij de mooie kleuren kom je altijd goed voor de dag. De kleding is verkrijgbaar in de maten 42 tot en met 56 (badmode), 33-28 tot en met 56-34 (jeans) en 40 (L) tot en met 56 (6XL).

Lekker combineren

Het leuke aan de collectie van Zizzi is dat je de verschillende kledingstukken moeiteloos met elkaar combineert. De ene keer draag je een rok met panty en een mooie blouse uit de collectie, de andere keer ga je voor sneakers, jeans en een van de vrolijke Zizzi dames T-shirts en tops. En voor dat feestje trek je een elegant jurkje aan, met sandalettes.

Lekker in je vel

Heb je meer rondingen dan andere vrouwen? Je hoeft je dankzij de mode van Zizzi niet onzeker te voelen over jezelf. Laat gewoon lekker zien wie je bent en hul je in vrolijke bloemen of juist een met sterren bezaaide short. Zelfs voor zakelijke aangelegenheden vind je bij Zizzi die kleding waardoor jij zelfverzekerd door het leven gaat.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.