Merken

ZENS

Dankzij de slimme artikelen van ZENS zit je smartphone of tablet nooit meer zonder energie. Dit Nederlandse merk is gespecialiseerd in draadloze laders en powerbanks. Deze zijn licht, compact en makke ...

16 resultatensorteren op
nieuwste collectie

ZENS

Jij blijft graag op ieder moment van de dag op de hoogte van de laatste informatie. Daarom heb je het liefst altijd je smartphone of tablet bij de hand. Maar omdat je deze zoveel stroom verbruikt, raakt de accu vaak leeg. Dan hoop je maar dat je je lader bij je hebt en een leeg stopcontact vindt. ZENS maakt een einde aan deze onzekerheid. De handige oplaadpads en powerbanks van dit merk zijn namelijk draadloos te gebruiken. Je neemt ze makkelijk overal mee naartoe, zowel in huis als onderweg.

Handige draadloze oplaadpads en powerbanks

In het assortiment van ZENS vind je diverse handige hulpmiddelen om je smartphone, smartwatch of tablet draadloos op te laden. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een klein model, dat perfect is om overal mee naartoe te nemen. Ook ZENS powerbanks zijn ideale reisgenoten. Hiermee kan je altijd en overal je gadget opladen. Maar er zijn ook inbouwpads die je in je bureau of kastje kan bevestigen.

Vooruitstrevende laders voor al je gadgets

Het Nederlandse merk ZENS werkt vanuit Brainport Eindhoven aan vooruitstrevende oplossingen die je leven makkelijker maken. Het is gespecialiseerd in draadloze laders die gebruikmaken van Qi-technologie. Deze zijn te gebruiken in combinatie met apparaten van veel verschillende merken, die hier ook voor geschikt zijn. Controleer snel of jouw gadgets hier ook toe behoren.

Geen ZENS verkooppunt in de buurt? Voor 23:59 uur ZENS producten bestellen bij wehkamp is morgen kennismaken met draadloos opladen.