Merken

Zee & Zo

Zwemmen is heerlijk! En dankzij overdekte zwembaden is het mogelijk om het hele jaar door lekker met de kinderen te gaan zwemmen. De vrolijke Zee & Zo kinderzwemkleding maakt het zwemmen nog leuke ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Zee & Zo

Wat is het toch heerlijk om met je kinderen te zwemmen. Al vanaf zo rond de derde maand ga je met je kleintje naar babyzwemmen. Want hoe eerder je kindje leert omgaan met water, des te veiliger is het om met je kind in het water te spelen. Om lekker te zwemmen, trek je je kindje natuurlijk een van de leuke zwempakjes, bikini’s of zwembroekjes van Zee & Zo aan.

Kleurrijke zwemkleding

Bij Zee & Zo vind je de leukste en vrolijkste zwemkleding voor kinderen. De zwembroekjes zijn lekker ruim en comfortabel. Er past met gemak, als dit nodig is, een zwemluier onder. De bonte kleuren spreken zeer tot de verbeelding en staan gewoon heel leuk bij kinderen. De zwemkleding van Zee & Zo is verkrijgbaar in de maten 74 tot en met 176.

Zwemmen met je baby

Oudere kinderen leren natuurlijk echt zwemmen tijdens de zwemles. Dat is heel belangrijk, vooral in een waterrijk land als Nederland. Maar je legt de basis bij het babyzwemmen. Hoe eerder je met je kleintje gaat zwemmen, des te vrijer zal hij of zij zich in het water voelen. Dat maakt het leren zwemmen later weer een stuk gemakkelijker. Daarom heeft Zee & Zo babykleding opgenomen in de collectie.

Vandaag bestellen, binnenkort zwemmen

Duik binnenkort het zwembad in met je kind in een nieuwe zwemoutfit van Zee & Zo. Bestel vandaag, dan heb je de zwemkleding de volgende werkdag in huis.