Merken

Zanussi

Zanussi heeft slimme ontwerpen die praktische oplossingen bieden. De huishoudelijke apparaten van dit Italiaanse merk leveren goede resultaten, zijn eenvoudig in gebruik en hebben een lange levensduur ...

27 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Zanussi

Huishoudelijke apparaten nemen je heel wat klusjes uit handen. Je kiest daarom altijd efficiënte apparatuur met een vertrouwde kwaliteit, waar je elke dag op kan rekenen. Je wasmachine draait bijna dagelijks en ook je vaatwasser zou je niet meer kunnen missen. En wat is het toch handig om altijd genoeg voorraad bij de hand te hebben in je koelkast en vriezer. Zanussi biedt apparaten die uitblinken in snelheid, veiligheid en een laag energieverbruik.

Wassen, drogen, koken en afwassen

Het assortiment Zanussi wasmachines omvat zowel voorladers als bovenladers met efficiënte, snelle wasprogramma’s. Of kijk naar de handige condens- en warmtepompdrogers of de koel- en vrieskasten. Dit merk heeft ook vrijstaande apparaten en inbouwapparatuur voor de keuken: van ovens tot vaatwassers en van fornuizen tot kookplaten. Deze hebben vaak een compact design en beschikken over de nieuwste snufjes.

Italiaans merk met weldoordachte ontwerpen

Meer dan 100 jaar geleden begon Antonio Zanussi in Italië met het ontwerpen van ovens. Zijn onderneming bracht zelfs het eerste gasfornuis op de markt. Later ontwikkelde Zanussi ook andere apparatuur met innovatieve functies. Het merk is inmiddels een succesvolle speler op de markt van witgoed en keukenapparaten. Zo staan Zanussi fornuizen & kookplaten nog steeds bekend om hun functionele ontwerp.

Je kan Zanussi gemakkelijk bij wehkamp kopen en zo je leven een stukje eenvoudiger maken. Met dit merk hou je veel kostbare tijd over en geniet je van gebruiksvriendelijke en energiebesparende apparaten.