Merken

Yves Saint Laurent

Geniet van luxe en kwaliteit met de geuren en make-up van Yves Saint Laurent. Deze Franse modewerper wist altijd te verrassen met zijn unieke creaties. Met de bijzondere Yves Saint Laurent geuren & ...

91 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Yves Saint Laurent

Jij bent altijd op zoek naar artikelen om jouw persoonlijkheid te onderstrepen. In plaats van op te gaan in de massa, wil jij je liever een beetje onderscheiden. Daarom ben je op zoek naar bijzondere geuren die lang blijven hangen, in de lucht én het geheugen. Aan de geuren van Yves Saint Laurent zullen mensen je meteen herkennen. Deze laten een onuitwisbare indruk achter. Gebruik de make-up om jouw unieke schoonheid te benadrukken en maak je klaar voor een stroom aan complimentjes.

Heerlijke geuren en mooie make-up

In het assortiment van Yves Saint Laurent bij wehkamp vind je heerlijke geuren voor dames en heren. Er zijn lichtere luchtjes die perfect zijn voor overdag, maar ook zwoele, zware geuren voor de avond. Dames kunnen hun mooie ogen of lippen benadrukken met Yves Saint Laurent make-up. Maak je handen extra sierlijk en opvallend met een schitterende nagellak van dit topmerk. Voor zowel de geuren als de make-up geldt dat je er lang plezier van hebt.

Opvallende kwaliteit uit Frankrijk

Yves Saint Laurent werd al op 21-jarige leeftijd het hoofd van modehuis Dior. Door zijn durf en unieke visie behaalde hij al snel internationaal succes. Durf jij ook op te vallen? Dan is een vleugje parfum van zijn merk al voldoende. Met een lipstick of nagellak in een sprekende kleur maak je jouw onderscheidende look af.

Geen Yves Saint Laurent verkooppunt in de buurt? Voor 23:59 uur Yves Saint Laurent bestellen bij wehkamp is morgen thuis proberen.