Merken

Yumeko kussenslopen

Zacht slapen en lekker badderen wordt wel heel makkelijk met Yumeko. Dit Nederlandse merk is voortgekomen uit een droom over een betere wereld. Alle artikelen zijn niet alleen vriendelijk voor je huid ...

2 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Yumeko

Yumeko brengt zachtheid in de wereld en Yumeko gelooft dat zachtheid zorgt voor een beter en meer ontspannen bestaan.

Eco materiaal

De dekbedden, matrastoppers, het beddengoed, de kussens, het badgoed en de badjassen van Yumeko worden gemaakt van de meest duurzame latex, katoen en kapok en het beste dons. Al met al kwaliteitsproducten. De kwaliteit wordt gewaarborgd omdat Yumeko zacht is voor de dieren en de akkers die de grondstoffen leveren. Door te blijven investeren wordt het bed en badgoed steeds zachter en wie wil dat nou niet?

Hoe werkt het?

De meeste industrie is slecht voor mens en milieu, daarom geeft Yumeko er de voorkeur aan om te werken met biologisch geteelde vezels. Deze zijn internationaal gecertificeerd volgens de Global Organic Textile Standard, kortweg GOTS. Dit is een keurmerk wat ontwikkeld is om biologische geteelde vezels verder te produceren tot duurzame producten. Dit label garandeert dat de productie op milieuvriendelijke en verantwoorde wijze gebeurd. Een onafhankelijke controleorganisatie gaat na of aan de strenge eisen is voldaan. Zo weet je dus dat de producten van Yumeko gegarandeerd goed zijn en je met een gerust hart hebt gekozen voor het allerbeste!

Bestellen

Wil je morgen nog genieten van de producten van Yumeko? Kies dan voor 23:59 jouw favoriete product en bestel deze. Binnen 24 uur kan je de artikelen thuis verwachten of halen op het moment dat het jou het beste past! Binnen de zichttijd mag je de artikelen beoordelen. Wil je liever wat anders bestellen? Dan stuur je ze heel gemakkelijk weer retour!