Merken

Yumeko dekbedovertrekken

Yumeko dekbedovertrekken brengen een elegante kleur in je slaapkamer. De effen dekbedovertrekken voor een of twee personen geven je kamer een luxe hotelsfeer. Voor de collectie wordt gebruikgemaakt va ...

9 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Yumeko dekbedovertrekken

Wanneer je een hotelkamer in loopt, dan verwondert het stijlvol opgemaakte bed je iedere keer weer. Hier vind je geen bonte dekbedovertrekken met grote afbeeldingen, maar gracieus ogende stoffen met een effen kleur en mooie pasvorm. Met de katoenen Yumeko dekbedovertrekken haal je deze luxe ook naar je eigen slaapkamer. Zo kruip je elke nacht met liefde onder de lakens.

Luxe kleuren

De Yumeko dekbedovertrekken hebben een bijzonder luxe uitstraling. Dat komt allereerst doordat de dekbedovertrekken uit verschillende soorten katoen bestaan, waaronder zijdekatoen, perkalkatoen en biokatoen. Daarnaast benadrukt het doordachte kleurgebruik het bijzondere karakter van de dekbedovertrekken. Donkerblauw, ecru en zachtroze zijn voorbeelden van tinten die prijken op de stof. De effen dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar voor één persoon (140x200), twee personen (200x200) en in lits-jumeaux formaat (240x200).

Bijpassend beddengoed

Maak je bed nog luxer op en combineer de Yumeko dekbedovertrekken met bijvoorbeeld Yumeko hoeslakens in eenzelfde of juist een contrasterende kleur. Liggen er nog enkele extra kussens op je bed? Dan vind je bij Yumeko ook nog verschillende fraai ogende losse kussenslopen. Heb je het hoeslaken dan toch in een contrasterende kleur uitgekozen, kies dan voor een mooi geheel op bed ook deze kleur voor de kussenslopen.

Bestel vandaag nog voor 23:59 uur de Yumeko dekbedovertrekken en wij leveren ze de volgende dag zonder bezorgkosten bij je thuis af. Zo slaap je morgen al onder je nieuwe dekbedovertrek.