Merken

Yepp

Yepp heeft veilige en comfortabele fietszitjes voor zowel voor- en achterop. De zitjes hebben een unieke vormgeving en zijn verkrijgbaar is verschillende kleuren. Laat je kindje de wereld ontdekken ti ...

29 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Yepp fiets

Jij bent dol op lange fietstochten door de Nederlandse natuur en je kind houdt van de buitenlucht. Zelf meefietsen tijdens de tocht is echter nog te veel gevraagd van je kleine. Monteer daarom een kinderzitje van Yepp aan je fiets. In het stevige stoeltje zit je kind veilig voor- of achterop. Zo verkennen jullie samen nieuwe parken of bossen. De fietsstoeltjes hebben een comfortabele rugleuning en natuurlijk ook voetsteunen. Je kleine zit vorstelijk op zijn of haar nieuwe troon.

Voor kinderen vanaf negen maanden

Met de fietszitjes van Yepp is je fiets geschikt om kindjes vanaf negen maanden mee te nemen. De Mini-stoeltjes zijn er voor peuters tot drie jaar, terwijl de Maxi-zitjes ook voor kleuters tot zes jaar geschikt zijn. De speciale Junior-editie is er voor kinderen vanaf vijf jaar. De kinderzitjes hebben veelal een krachtige vijfpuntsgordel en een schokabsorberende zitplek. Zo zit je kindje stevig en prettig op de stoel. Wil je een fietstocht ondernemen met meer dan één kind? Ga dan voor de een van de grote fietskarren.

Ook windschermen of regenhoezen

Staat je fiets in de tuin of bij de supermarkt in de regen, dan blijft het kinderzitje alsnog heerlijk droog met een van de handige regenhoezen. Met de windschermen van Yepp is je fiets ook voorbereid op het vaak wat winderige Nederlandse herfstweer. Kijk ook eens in onze collectie Yepp fietsaccessoires. Hier vind je bijvoorbeeld een extra grote bagagedrager of een comfortabele slaaprol.