Merken

Yepp

Yepp heeft veilige en comfortabele fietszitjes voor zowel voor- en achterop. De zitjes hebben een unieke vormgeving en zijn verkrijgbaar is verschillende kleuren. Laat je kindje de wereld ontdekken ti ...

35 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Yepp

Zodra je zoon of dochter de leeftijd heeft bereikt dat hij of zij mee kan op de fiets, ontstaan er nieuwe mogelijkheden. Er is niets leukers dan met je kleintje gezellig op de fiets te zitten, zodat hij of zij steeds meer de wereld om zich heen leert te ontdekken. De meeste kinderen genieten hiervan. Wind lekker door de haren, er is van alles te zien en ondertussen gezellig kletsen. Laat je kind op een veilige manier kennis maken met de wereld in een Yepp zitje.

Van kleine tot grote kinderen

Als je kind de leeftijd van negen maanden heeft bereikt, kan hij of zij voor het eerst mee op de fiets. Alle Yepp zitjes in ons assortiment zijn geschikt voor deze leeftijd, op het Junior zitje na. Deze is voor kinderen vanaf 5 jaar met een gewicht tot maximaal 35 kilo. De voorzitjes zijn geschikt voor kinderen tot en met drie jaar. De achterzitjes zijn groter en daar kunnen kinderen tot en met zes jaar inzitten.

Hippe stoeltjes

Niet alleen de naam 'Yepp' is hip, maar ook het ontwerp van de stoeltjes. Ze staan goed op elke moderne fiets. Kies je favoriete kleur uit, zoals blauw, paars, bruin, grijs of zwart. De zitjes zijn gemaakt van lichte materialen, die daarnaast ook sterk zijn. Alles om je kind zo veilig mogelijk te vervoeren.

Meer dan zitjes

In ons assortiment van Yepp vind je ook andere artikelen dan alleen fietszitjes. Zoals een fietsendrager. Deze heb je natuurlijk wel nodig om je zitje op te plaatsen. Of een handige regenhoes, zodat je kindje niet op een nat vlak hoeft te gaan zitten. Bekijk rustig alle