Merken

Yellow Cab

Met de schoenen van Yellow Cab maak je zeker indruk. De stoere stappers van dit Nederlandse merk hebben namelijk stuk voor stuk een opvallend uiterlijk. De stijl is geïnspireerd op de brutale en bruis ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Yellow Cab

Met je kleding en schoenen wil je je graag onderscheiden. Je maakt het liefst indruk met jouw unieke stijl, in plaats van slaafs de laatste modetrends te volgen. Daarom ben je altijd op zoek naar echt creatieve ontwerpen in bijzondere modellen en kleurencombinaties. De schoenen van Yellow Cab zijn perfect om jouw verrassende outfits mee af te maken. Deze zijn gemaakt om op te vallen en zitten bovendien heel comfortabel. Bekijk de collectie en kies je favoriete paar.

Bijzondere schoenen in vele modellen

In het assortiment van Yellow Cab vind je schoenen in diverse modellen en kleuren. Voor dames zijn er stoere boots en snelle sneakers, maar ook sexy enkellaarzen met een hak. Ook de collectie Yellow Cab herenschoenen is lekker divers. Of je nu houdt van sneakers of boots, effen of prints, simpel zwart of felle knalkleuren; Yellow Cab heeft een passend paar voor jouw stijl.

Stoere schoenen met een knipoog naar New York

Het unieke schoenenmerk Yellow Cab werd in 1992 opgericht in Amsterdam. Sindsdien heeft het naam gemaakt met schoenen die lekker eigenzinnig zijn in hun modellen en kleuren. Ze zijn zeker niet doorsnee maar juist bedoeld voor mensen die durven op te vallen. Als je deze schoenen draagt, rijdt zelfs een New Yorkse taxichauffeur jou niet voorbij. Een beetje brutaliteit en durf kunnen ze in de Big Apple immers wel waarderen.

Geen Yellow Cab verkooppunt in de buurt? Vandaag Yellow Cab bestellen bij wehkamp is morgen thuis passen.