Merken

Xbox One games

Met de Xbox One bracht Microsoft in 2013 de langverwachte opvolger van de Xbox 360 uit. De nieuwe spelcomputer kreeg direct een trouwe schare fans. Op hun moderne Xbox One consoles spelen zij de nieuw ...

4 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Xbox One

Of je nu fan bent van sport-, strategie- of actiegames: als gamefanaat vind je spelen tegen de computer op een gegeven moment ietwat saai. Speel je met de Xbox One, dan vind je nieuwe uitdagingen in het online gamen tegen andere gamefans. De betrouwbare en snelle onlinedienst Xbox Live is ideaal voor vele uren optimaal spelplezier. Wil je de spellen van vroeger opnieuw beleven? Speel dan je oude Xbox 360-games op je nieuwe Xbox-console. Ook dit werkt vlekkeloos.

Van games tot consoles en controllers

In ons assortiment van Xbox One vind je niet alleen de nieuwste consoles, maar ook extra (draadloze) controllers en uiteraard tal van games. Vooral liefhebbers van race- en schietspellen halen hun hart op in onze veelzijdige collectie Xbox One games. Ben je verslaafd aan EA-spellen zoals FIFA of Battlefield? Met je Xbox profiteer je van exclusieve toegang tot EA Access. Hier vind je tal van EA-klassiekers.

Bestel zorgeloos met onze retouroptie

Zoek je een voordelige deal? Kijk dan eens naar onze aantrekkelijke bundels voor de Xbox One. Hier schaf je voor een scherpe prijs zowel de console als enkele van de nieuwste games aan. Met deze spellen verwen je jezelf, maar het zijn ook leuke cadeautjes voor een ander. Bij wehkamp doe je helemaal zorgeloos verjaardag- of kerstinkopen. Valt een Xbox-game onverhoopt toch niet in de smaak bij de ontvanger, dan mag je het spel namelijk gratis retourneren.