Merken

WowWee

Verras je kinderen met het revolutionaire speelgoed van Wowwee. De kans is groot dat je zelf ook volop geniet van de verbazende capriolen van de robots en drones van dit Amerikaanse merk. Door de vern ...

3 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Wowwee

Je verrast je kinderen graag met nieuw speelgoed. Je geniet nu eenmaal met volle teugen van die blije snoetjes. Bovendien houd je van de rust die het je oplevert als ze weer een paar uur zoet zijn. Daarom kies je voor speeltjes waar je kindjes helemaal in opgaan. Met de robots en drones van Wowwee geef je ze zelfs een uitbreiding voor hun vriendenkring. Deze slimme maatjes kunnen namelijk van alles leren en zijn tot de meest verbazende capriolen in staat. Ze zien er ook nog eens heel stoer of juist schattig uit.

Verrassende robots en drones voor kinderen

In het assortiment van Wowwee vind je geweldig speelgoed voor ieder budget. Voor een klein prijsje heb je al een mini robot die op batterijen werkt. Deze beweegt zelf en heeft coole oplichtende ogen. Wil je iets meer besteden en wens je ook meer mogelijkheden, dan zijn de robothondjes een goede optie. Deze kunnen bijna alles wat echte honden ook kunnen, maar je hoeft ze nooit uit te laten. De meest geavanceerde robots zijn op afstand bestuurbaar met een gratis app.

Verbazingwekkend speelgoed voor jong en oud

Wowwee speelgoed is zo slim bedacht en leuk om te gebruiken dat de kans groot is dat je het zelf ook graag wil uitproberen. Bekijk maar eens de Wowwee drones, die zo licht als een veertje door je huis dansen en je zelfs kunnen volgen zonder ergens tegenaan te vliegen. Bestel ze voor 23:59 uur bij wehkamp en ervaar het morgen al zelf.