Merken

Woood tafels

Woood tafels brengen je huiskamer tot leven. Van elegante en moderne salontafeltjes tot gezellige eettafels waar je met zijn allen aan kan zitten: Woood heeft het voor je. De tafels hebben een luchtig ...

26 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Woood tafels

Vind je het ook altijd zo gezellig om met zijn allen rond de eettafel te zitten? Urenlang kletsen onder het genot van een goed glas wijn of een lekkere maaltijd. Of zit je graag op de bank bij de televisie en heb je dan graag je mok thee of snacks en afstandsbediening binnen handbereik? Een mooie bijzettafel of salontafel is dan een goede oplossing. En de Woood tafels maken je interieur echt helemaal compleet.

Verschillende tafels, zelfde stijlen

Door de moderne look van de Woood tafels zijn ze opvallend zijn, maar gaan ze toch ook op harmonieuze wijze op in je interieur. Een tafel neemt toch altijd meer ruimte in dan je wellicht wil. De luchtige vormgeving van het hout en metaal geeft iedere Woood tafel een heel eigentijdse uitstraling. Toch komen de zwarte, witte en beige tafels ook in een landelijk interieur geheel tot hun recht. Dankzij de overeenkomende kleuren en materialen zijn er voor je huis verschillende tafels binnen dezelfde lijn te vinden.

Maak je interieur compleet

Ook een modern interieur kan wel wat warmte gebruiken. En de Woood tafels krijgen nog meer uitstraling als je ze combineert met een van de mooie Woood vloerkleden. Deze maken van je interieur echt een geheel, omdat de kleuren uit de Woood meubels in de kleden terugkomen. Overigens is het voor de harmonie aan te raden om ook de andere meubels in huis in dezelfde stijl te nemen als de Woood tafels.