Merken

Woood kledingkasten

Woood maakt kledingkasten weer mooi om naar te kijken. Geen saai gedoe, maar een mooie, robuuste kast met veel opbergruimte. De kledingkasten van hout of metaal passen ook in een romantisch interieur. ...

10 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Woood kledingkasten

Vind je de meeste kledingkasten voor de slaapkamer ook zo overdreven en onpraktisch? Hoeft er voor jou geen spiegel op je deur, maar wil je wel voldoende opbergruimte? En wil je een meubelstuk dat lang meegaat en er ook nog eens mooi uitziet? Dan kies je voor Woood kledingkasten.

Netjes ophangen en neerleggen

Een kledingkast moet vooral heel functioneel zijn. Kleding moet er goed in opgehangen kunnen worden. Ook wil je voldoende ruimte hebben voor gevouwen kleding. En misschien zelfs een apart vak voor schoenen. De Woood kledingkasten bieden je verschillende mogelijkheden. De houten exemplaren met twee of drie deuren bieden heel veel kastruimte. Hou je van metaal? Dan kies je voor de locker kasten. Iedere kast in het zwart, wit of grijs heeft een andere vorm, maar past altijd bij je interieur.

Harmonieuze slaapkamer

In de slaapkamer moet je vooral goed tot rust komen. Wanneer je een Woood kledingkast in de kamer plaatst, is het aan te raden een van de bijpassende Woood bedden te kiezen. Door dezelfde kleuren, materialen en uitvoeringen bij elkaar te brengen, creëer je een rustige, harmonieuze sfeer waarin je heerlijk kan slapen.

Gratis geplaatst

Wij brengen je Woood kledingkast op een tijdstip dat jou uitkomt. Wij brengen hem niet alleen gratis, maar zetten de kast ook kosteloos neer op de plek die jij aanwijst. Dus ook in de slaapkamer. Hoef jij hem alleen nog meer in te ruimen.