Merken

Woood sALE: Tafels

Het Nederlandse Woood heeft al ruim 35 ervaring in het maken van prachtige houten meubels voor thuis. In de Woood schoenenkasten berg je jouw mooiste schoenen veilig en stofvrij op. De stijl van Woood ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Woood eetkamerstoelen

Je hebt een prachtige nieuwe tafel gekocht, maar de eetkamerstoelen passen er niet zo goed bij. Je gaat op zoek naar stoelen die mooi zijn vormgegeven volgens de laatste woontrends. Ook de kwaliteit van de stoelen vind je belangrijk. Ze moeten lekker en stevig zitten. Als je de collectie Woood eetkamerstoelen bekijkt, zie je dat deze stoelen aan jouw eisen voldoen. Nu wordt het nog een lastige keuze om de leukste en mooiste stoelen uit te kiezen. Ze zijn allemaal zo geweldig.

Woood eetkamerstoelen: stoer en modern

De eerste woorden die de collectie Woood eetkamerstoelen oproept, zijn stoer en modern. De combinatie van een strak ontworpen stoel met warme houten poten eronder is fraai. Maar ook de liefhebber van het industriële design kan hier zijn geluk niet op. Woood maakt minimalistische meubels. Niet te veel poespas. Maar strak en functioneel.

Van strakke tot zachte kleuren

De kleuren in de Woood eetkamerstoelen collectie lopen uiteen. Passend bij het industriële, minimalistische uitgangspunt dat het Nederlandse merk aanhoudt, vind je veel zwarte en witte stoelen met grijstinten. Wanneer je liever stoelen hebt die meer warmte uitstralen, dan zijn de eetkamerstoelen in pasteltinten iets voor jou. Wil je een volledige eetkamerset in dezelfde stijl? Bekijk dan ook eens de Woood eettafels. Aan tafel eten is nog nooit zo leuk geweest! Bestel je artikelen nu eenvoudig bij ons en geniet snel van je nieuwe eetkamerstoelen.