Merken

Woood sALE: Stoelen

Het Nederlandse Woood heeft al ruim 35 ervaring in het maken van prachtige houten meubels voor thuis. In de Woood schoenenkasten berg je jouw mooiste schoenen veilig en stofvrij op. De stijl van Woood ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Woood nachtkastjes

In die ene film die je laatst gezien hebt zag je een leuk nachtkastje staan in de vorm van een ouderwets kluisje, zoals je ze op scholen nog wel eens ziet. Omdat je toch al op zoek was naar een nieuwe, besluit je om er een uit te zoeken voor je eigen slaapkamer. Je oog valt op de Woood nachtkastjes, waar je verschillende lockermodellen ziet staan. Ideaal om je spullen, zoals cosmetica, je telefoonlader of zakdoekjes in op te bergen. En op de bovenkant zet je probleemloos een nachtlampje of ventilator neer.

Stevige bouwkwaliteit

De Woood nachtkastjes komen in verschillende modellen: klassiek en locker-uitvoering. De klassieke nachtkastjes hebben een vintage look, één of twee lades en zijn gemaakt van grenen. Uiteraard zijn ze er in verschillende kleuren. Ook de metalen lockers met een deurtje zijn er in verschillende kleuren zodat je altijd een van de Woood nachtkastjes kan kiezen die bij je persoonlijke stijl past. Door het stevige materiaal kunnen de kastjes tegen een stootje.

Makkelijk te monteren

Door de eenvoudige en stijlvolle vormgeving vallen de Woood nachtkastjes net als de kledingkasten makkelijk in elkaar te zetten. De lockers hebben een extra inlegplank en de gewone Woood nachtkastjes zijn voorzien van lades om bijvoorbeeld kleding en andere spullen in op te bergen. Zo zorg je dat je zonder je bed uit te hoeven alles bij de hand hebt.