Merken

Woood banken

Geen woonkamer is compleet zonder een of meerdere elegante en modieuze banken. Woood banken zien er trendy uit en zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. Dit maakt de fauteuil ...

47 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Woood banken

Na een lange werkdag is het heerlijk om in de woonkamer neer te ploffen op je bank. Of je nu televisiekijkt, een boekje leest of zomaar wat rondhangt: een comfortabele bank helpt altijd om helemaal tot rust te komen. Daarom zijn er zowel Woood banken met een normaal zitcomfort als banken die wat steviger aanvoelen.

Van kleine fauteuils tot familiebanken

In onze collectie Woood banken vind je tal van fauteuils, maar ook meerdere twee-, drie- of vierzitsbanken. Daarnaast zijn er ook enkele hockers. Met je voeten op deze kleine bankjes lig je heerlijk languit. Woood banken zijn gemaakt van natuurlijke materialen, uiteenlopend van grenen tot eikenhout. De banken vereisen veelal enige montage, maar ook een weinig ervaren doe-het-zelver volbrengt dit klusje eenvoudig. Doorgaans is het slechts een kwestie van even de poten onder het bankstel schroeven.

Banken in allerlei kleuren en prijsklassen

Woood banken zijn er niet alleen in veel verschillende grijstinten, maar ook in het geel, groen en blauw. Je vind dus altijd wel een bank, hocker of fauteuil die past bij je inrichting. Een hocker heeft een lage prijs, terwijl een familiebank wat duurder is. Geef in onze handige filter aan hoeveel je maximaal voor je nieuwe bank wil betalen. Je ziet dan enkel nog Woood banken die binnen jouw prijsbereik vallen. Zoek je ook nog een klein tafeltje voor in de woonkamer? Kijk dan eens bij onze collectie Woood bijzettafels.