Merken

Woood

301 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Woood

Een Nederlands merk dat robuuste houten meubelen maakt met oog voor design. Wat wil je nog meer? Dat is precies wat Woood je te bieden heeft. En als je hun producten ziet, snap je meteen dat ze drie o’s nodig hadden in hun naam. Ooo, wat mooi! Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een meubelsoort waar Woood ook een variant van heeft gemaakt. Kasten, bedden, tafels, stoelen, kapstokken, hondenbanken, letterbakken… van alles is er beschikbaar. Laat je inspireren door dit fraaie merk en kies de meubelen of accessoires die passen bij jouw stijl!

Gemaakt uit massief hout

De meeste producten van Woood worden gefabriceerd uit massief hout. Daarbij zijn FSC grenen en eiken favoriet, maar je komt ook MDF en stoelen met metalen frames tegen (hoewel die laatste natuurlijk niet echt bij de merknaam past). Het uiterlijk van de product loopt uiteen. Daardoor kun je kiezen uit stevige meubelen met houtlook, maar ook varianten die geverfd zijn in pasteltinten, waardoor ze een heel zacht en huiselijk karakter krijgen. De meeste artikelen van Woood zijn stoer en modern. Uitgangspunt daarbij is altijd dat ze eenvoudig zijn ontworpen. Dat is het moeilijkste voor een designer, maar in de beperking herkent men de meester. Het principe ‘less is more’ wordt dan ook prima toegepast door Woood.

Verzekerd van de beste kwaliteit

Hoogstaande producten die lang meegaan, dat mag je verwachten van Woood. Bekijk ons uitgebreide assortiment eens. Het duurt vast niet lang voor je iets tegenkomt dat perfect past binnen jouw interieur. Veel plezier met je nieuwe aanwinst!