Merken

WOLF-Garten

WOLF-Garten is een Amerikaans merk van onder meer tuingereedschap. Innovatie, kwaliteit en passie zijn kenmerkend voor WOLF-Garten. Met een breed assortiment tuingereedschap lukt het jou zeker je tuin ...

19 resultatensorteren op
nieuwste collectie

WOLF-Garten

Een tuin is op zijn mooist als je er daadwerkelijk in investeert. Dit kan niet zonder de juiste hulpmiddelen of passend gereedschap. Met WOLF-Garten tuingereedschap ligt jouw gazon er altijd mooi bij en lukt het je zeker je tuin optimaal te onderhouden. In combinatie met jouw groene vingers knap je de tuin helemaal op zoals je dat zelf wilt. Geniet van de mooie resultaten. Vernieuw of onderhoud daarom je tuin met het allerbeste tuingereedschap en ga voor een verbluffend resultaat. Een barbecue met familie of vrienden is daardoor een stuk aangenamer.

Ons aanbod WOLF-Garten tuingereedschap

Bij wehkamp slaag je ongetwijfeld dankzij een breed assortiment aan tuingereedschap van WOLF-Garten. Of het nu gaat om bladblazers, handkrabbers, onkruidstekers of grastrimmers, wij hebben het allemaal. Zelfs voor een grasmaaier zit je bij ons goed. Kies voor topkwaliteit en geef je gazon, tuin of terras de juiste verzorging. Met een veelzijdig aanbod in diverse prijsklassen is er keuze genoeg voor elke groenliefhebber.

Tuindecoratie

Een tuin is dankzij exclusieve tuindecoratie op zijn mooist. Bekijk hiervoor ons aanbod tuindecoratie. Met mooie lantaarns, windlichten en bloempotten geef jij je tuin kleur en uitstraling.

Bestel WOLF-Garten tuingereedschap eenvoudig via onze slimme zoekfilter. Bestel vóór 23:59 uur en ontvang je aankoop morgen in huis. Wij verzenden gratis vanaf 20.-.