Merken

Woezel & Pip sALE: Speelgoed & games

Laat je kindje kennismaken met de lieve hondjes Woezel & Pip. Deze grappige vriendjes hebben al veel kinderharten veroverd. Oorspronkelijk waren ze de hoofdrolspelers in kinderboekjes van Guusje N ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Woezel & Pip

Jij laat je kleintje graag spelenderwijs de wonderlijke wereld ontdekken. Het liefst doe je dat met wat hulp van inspirerende kinderhelden. Daarom zoek je creatief en kleurrijk speelgoed met een mooie boodschap. Tijd om ze voor te stellen aan de hondenvriendjes Woezel & Pip. Deze door Guusje Nederhorst bedachte figuurtjes zijn al jaren een groot succes onder jonge kinderen. In het assortiment vind je allerlei leuke speeltjes en accessoires met hun afbeelding.

Het leukste speelgoed voor kids

Inmiddels is er allerlei Woezel & Pip speelgoed verkrijgbaar. Bij wehkamp vind je bijvoorbeeld Woezel & Pip babyspeelgoed, bestaande uit zachte knuffels en speeltjes. Voor de kleintjes die al iets meer kunnen, zijn er stapelspeeltjes. Peuters kunnen veel plezier beleven aan de schattige Woezel & Pip accessoires, zoals koffertjes en opbergdozen. Voor mooie dagen is er buitenspeelgoed met deze hondenvriendjes erop. Met mooie emmertjes kan je kleintje een mooi zandkasteel voor ze bouwen.

Spannende avonturen met bekende hondenvriendjes

Woezel & Pip zijn in het leven geroepen door de bekende Nederlandse actrice en zangeres Guusje Nederhorst. Zij maakte eerst kinderboekjes met de twee hondjes in de hoofdrol. Later werden er ook een theatershow, een televisieserie en een film van ze gemaakt. Met speelgoed van deze kinderhelden doe je niet alleen je eigen kind een plezier. Een deel van de opbrengst gaat namelijk via de Guusje Nederhorst foundation naar kinderen die extra ondersteuning nodig hebben. Vandaag Woezel & Pip bestellen bij wehkamp is ze de volgende werkdag thuis verwelkomen.