Merken

Woden heren schoenen

Geniet van superstijl en topcomfort met de bijzonder mooie schoenen van Woden. Dit jonge Scandinavische merk combineert een minimalistische look met een geweldige pasvorm en een zacht voetbed. De scho ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Woden sneakers

Je hebt dringend nieuwe schoenen nodig en besluit om dit keer voor iets exclusiefs te gaan. De Woden sneakers voldoen precies aan die eisen. Deze leren schoenen hebben een bijzonder ontwerp dat bestaat uit een combinatie van leer en textiel. Dit speelse karakter zorgt ervoor dat je ze probleemloos combineert met een van onze broeken, rokken of jurken. Draag de Woden sneakers naar je werk, tijdens een etentje of een lange wandeling, het kan allemaal.

Leer en textiel

De Woden sneakers zijn er in verschillende uitvoeringen die allemaal in het oog springen. Door textiel te vlechten en het hoofddeel van de bovenvoet uit te rusten met leer ontstaat een stoere en verrassende schoen. En dat zorgt er voor dat je op een positieve manier opvalt. Daarnaast zorgt het gebruikte materiaal van de Woden sneakers ervoor dat je comfortabel de straat op gaat, hoe lang je wandeling ook duurt.

Ook klassieke designs

Val je liever wat minder op of zoek je gewoon een paar klassieke Woden sneakers? Geen probleem, er zijn ook modellen met een effen patroon in tijdloze kleuren, zoals wit en zwart. Die zijn mooi en praktisch als je schoenen zoekt die je snel nodig hebt en blindelings aan kan trekken. Of bijvoorbeeld als je een paar aan wil dat zowel bij chique als informele gelegenheden goed staat.