Merken

Woden dames sneakers

Met Woden sneakers dames ben jij klaar voor ieder avontuur. De snelle sneakers van dit Deense merk lopen heerlijk en zien er heel trendy uit. Woden sneakers dames zijn met zorg gemaakt van grotendeels ...

31 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Woden sneakers dames

Jij staat volop in het leven en rolt van de ene activiteit in de andere. Veel tijd om je om te kleden heb je niet, dus zoek je altijd een outfit die bijna overal geschikt voor is. Dat begint al met je schoenen. Deze moeten comfortabel genoeg zijn voor sprints en onverwachte wendingen. Tegelijkertijd moeten ze er hip uitzien en kwaliteit uitstralen. Woden sneakers dames mogen in jouw garderobe niet ontbreken. Deze sportieve schoenen zijn zacht en soepel. Door de hoge kwaliteit en bijzondere ontwerpen mogen ze ook zeker gezien worden.

Trendy sneakers voor ieder moment

Draag jij het liefst sneakers, wat je ook gaat doen? Dan vind je in de collectie Woden sneakers dames een passend paar voor iedere gelegenheid. Er zijn strakke exemplaren in gedempte kleuren die je ook naar je werk aankan. Wil je juist uitpakken voor een feestje? Kies dan voor een paar met een bijzonder reliëf, glitters of een dierenprint. Voor de zomer zijn zachte en lichte tinten ideaal.

Sportieve Deense schoenen met een kleine voetafdruk

Woden is opgericht door twee slimme Denen met een grote liefde voor schoenen en de natuur. Daarom zoeken ze altijd de perfecte balans tussen mode en duurzaamheid. Hun ontwerpen zijn bijzonder vanwege het design, maar ook vanwege de materialen. Woden sneakers dames zijn bijvoorbeeld gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen zoals kurk en vissenleer en op een milieubewuste manier geproduceerd. Bekijk ook eens de Woden kinderschoenen bij wehkamp.