Merken

Wileyfox

Geniet voordelig van de beste smartphonetechnologie met Wileyfox. Dit jonge, hippe Londense merk wil een revolutie teweegbrengen op de smartphonemarkt. De aantrekkelijk vormgegeven mobieltjes van het ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Wileyfox

Jij wil graag een goede smartphone, maar je niet blauw betalen voor allerlei functies die je toch niet gebruikt. Een snelle processor, voldoende geheugen en een goede batterij zijn belangrijk. Een goede camera en audiokwaliteit zijn mooi meegenomen. Daarnaast wil je een groot en scherp beeldscherm. Wileyfox-smartphones hebben alles wat je zoekt. Ze beschikken over alle essentiële eigenschappen die een smartphone slim maken, maar niets meer. Daardoor is de prijs heel aantrekkelijk, net als de vormgeving trouwens.

Stijlvolle smartphones voor iedereen

Wileyfox maakt goede mobiele telefoons heel betaalbaar. Zelfs de meest geavanceerde smartphone van het merk kost minder dan 200 euro. Het eenvoudigste model biedt al een snelle processor en goede foto- en videokwaliteit. Betaal je wat meer, dan krijg je ook extra geheugen en uitstekende speakers. Je kan kiezen uit stijlvolle kleuren zoals wit, zwart of goud. De bijpassende Wileyfox mobiele-telefoonaccessoires laten je nog langer genieten van je nieuwe smartphone.

Smartphones voor sluwe vossen

Als een sluwe vos maken de vooruitstrevende bedenkers van Wileyfox slim gebruik van de belangrijkste functies van smartphones. De features waar eigenlijk maar een handjevol mensen gebruik van maakt laten ze achterwege. Dat stelt ze in staat om hun mooie smartphones veel voordeliger aan te bieden. Met een Wileyfox heb je desondanks toch een hip stukje technologie in handen.

Geen Wileyfox-verkooppunt in de buurt? Voor 23:59 uur Wileyfox bestellen bij wehkamp is morgen je nieuwe smartphone uitproberen.