Merken

Wiko

Wiko is een nieuwe speler op de smartphone-markt. Met dit hippe merk heb je een goede en betaalbare telefoon met uitstekende camera. Naast mobiele telefoons en accessoires daarvoor verkopen wij ook hu ...

Wiko

Het is inmiddels een vaste traditie op zondagochtend: met het hele gezin ontbijten, lekker ontspannen in pyjama. Lekkere broodjes en beschuit, fruit en natuurlijk een eitje: daar genieten jullie allemaal van. Bij het klaarmaken daarvan zet je altijd een vrolijk muziekje op. Terwijl jij bij het fornuis bezig bent en je partner de tafel dekt, dansen de kinderen door de keuken op de swingende klanken van jullie lokale jazzband die uit de Wiko speaker knallen. Dit is pas een goed begin van deze vrije dag!

Een prima keuze voor telefoons en audioapparatuur

Wiko is vooral bekend om betaalbare smartphones van hoge kwaliteit. Ben je op zoek naar een bijpassend telefoonhoesje, screenprotector of carkit? Neem dan eens een kijkje in onze collectie Wiko mobiele-telefoonaccessoires. Dit moderne Franse merk heeft ook goede audioapparatuur, zoals Bluetooth speakers in verschillende hippe kleuren. Met de bijpassende koptelefoons kan je lekker naar muziek luisteren zonder dat je omgeving mee hoeft te genieten.

Producten van Wiko bestellen bij wehkamp

Op de website van wehkamp bestel je eenvoudig en snel je smartphone, audioapparatuur en accessoires van Wiko. Artikelen die je voor 23:59 bestelt, worden morgen bij je bezorgd (behalve op zondag). Bij bestellingen vanaf 20.- doen we dat bovendien gratis! Mocht je artikel toch niet bevallen, dan kan je het bij wehkamp altijd kosteloos retourneren. Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze deskundige en vriendelijke medewerkers staan voor je klaar.