Merken

Wiko

Wiko is een nieuwe speler op de smartphone-markt. Met dit hippe merk heb je een goede en betaalbare telefoon met uitstekende camera. Naast mobiele telefoons en accessoires daarvoor verkopen wij ook hu ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Wiko telefoonhoesjes

Je telefoon neem je overal mee naartoe, maar hierdoor krijgt je mobieltje ook zo nu en dan een stoot of klap te verduren. Met Wiko telefoonhoesjes is dit geen probleem. De hoesjes beschermen je telefoon zowel tegen ernstige beschadiging als tegen vervelende krassen. Daarnaast voorkomen de Wiko telefoonhoesjes dat vuil of stof je telefoon binnendringt. Ook hierdoor gaat je telefoon stukken langer mee. Zo verdienen de telefoonhoesjes van Wiko zichzelf ruimschoots terug.

Bescherm alleen de achterzijde of de hele telefoon

In ons assortiment Wiko telefoonhoesjes zitten zogeheten backcovers en flipcovers. Een Wiko backcover breng je op de achterzijde van je gsm aan. Het hoesje bedekt zowel de achterkant als de zijkanten van de telefoon. Een Wiko flipcover daarentegen houdt je volledige mobieltje veilig. De eenvoudig te bedienen klep van de flipcover dekt namelijk ook het scherm van je telefoon af. Wiko screenprotectors zijn eveneens effectief in het beschermen van de voorzijde van je gsm.

Een hoesje dat perfect past bij je telefoon

Het is belangrijk dat je mobieltje precies in de cover past, zodat het telefoonhoesje optimale bescherming biedt. Om deze reden is in de omschrijving bij alle Wiko telefoonhoesjes duidelijk aangegeven voor welke Wiko telefoon de covers geschikt zijn. De uitsparingen in de Wiko backcovers passen precies bij de aangegeven telefoon. Zo bedien je ook met de cover om je gsm nog steeds geheel probleemloos alle knoppen aan de zijkant van je mobieltje.