Merken

Wii U

Nintendo is een Japans bedrijf en produceert onder andere Wii U games. Deze spellen zijn speciaal ontwikkeld voor de Nintendo Wii U, die in 2012 op de markt verscheen. Met een breed scala aan spellen ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Wii U

De echte gameliefhebbers herinneren zich nog wel de eerste Nintendo. De mogelijkheden met deze spelcomputer waren beperkt, maar toch werd hij razendsnel wereldwijd populair. Vervolgens introduceerde het Japanse bedrijf eens in de zoveel jaar een compleet nieuwe console. In 2012 kwam er de Wii U. Deze opvolger van de Wii is de eerste spelcomputer van Nintendo waarop je spellen in HD speelt. Dit betekent dat je Mario en de vele andere figuurtjes uit de games scherper ziet dan ooit tevoren.

Een spelcomputer met een unieke controller

De Wii U sluit je net als elke andere spelcomputer aan op je televisie. De controller van deze console is echter uniek. In de spelbediening is namelijk een aanraakscherm verwerkt. Met dit scherm zoom je bijvoorbeeld in op iets dat je ziet op je televisie. Sommige van de Wii U games kan je ook op enkel het scherm van de controller spelen. Zo gebruik je dit innovatieve apparaat van Nintendo ook als een ultramoderne GameBoy. Hiermee heb je gegarandeerd vele uren spelplezier.

Speel de allerleukste games met Mario

Mario is al tientallen jaren de mascotte van Nintendo, maar de vriendelijke Italiaanse loodgieter gaat nooit vervelen. Ook met de Wii U laat je Mario weer bijzondere avonturen beleven. Creatievelingen of sportfanaten: voor iedere gamefan zijn er veel verschillende spelletjes. Zo vind je in onze verzameling games eenvoudig een leuk cadeautje voor iedereen.